Digor’da Yıl Sonu Etkinlikleri

Digor’da Yıl Sonu Etkinlikleri

Kars'ın Digor İlçesinde düzenlenen yılsonu etkinlikleri renkli görüntüler eşliğinde devam ediyor.

 

ŞİİR DİNLETİSİ
Digor Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencileri tarafından Lise Pansiyonunda hazırlanan Şiir dinletisi gösterisine, Kaymakam Fatih Özdemir, Belediye Başkanı Muzaffer Kutay, Cumhuriyet Savcısı Barış İntepe, Milli Eğitim Müdürü Duriye Kocabaş, Emniyet Amiri Ali Aydın ve ilçe halkı katıldı. Şiir dinletisi, gösterime katılanlar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Kaymakam Özdemir, bu güzel sunumu hazırlayan Digor Lisesi Öğretmenleri ve Öğrencilerine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
TİYATRO OYUNU
Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Organize edilen Drama Kursu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Bana bir şeyhler oluyor” adlı tiyatro gösterisi Digor Lisesi Bilişim teknolojileri öğretmeni İzni Bayraktutan yönetmeliğinde Digor Lisesi Pansiyonunda gösterime sunuldu. Kaymakam Fatih Özdemir, Kurum amirleri ve İlçe halkının katıldığı gösteri yoğun iğliyle izlendi. Gösteri sonunda Kaymakam Özdemir oyunda emeği olan bütün öğretmenlere teşekkür etti.
 
DİGOR LİSESİ YILSONU PİKNİĞİ
2011-2012 Eğitim Öğretim Yılı'nın bitmesine kısa bir süre kalırken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından organize edilen yılsonu pikniğiyle, Digor Lisesi öğrencileri, öğrenci velileri, öğretmenler ve okul idarecileri bir araya geldi. Öğrenciler gönüllerince eğlenerek tüm yılın stres ve yorgunluğunu üzerlerinden attılar. Yılsonu pikniğine, Kaymakam Fatih Özdemir, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, İl Milli Eğitim Müdürü Yıldırım Alkış, İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Kutay, Öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri katıldı. Piknikte, halat çekme yarışları, çuval yarışması, sandalye yarışması ve çeşitli etkinlikler yapıldı. Yarışmalarda başarılı olan öğrencilere, Sayın Kaymakamımız ve misafirler tarafından çeşitli hediyeler verildi.
kha

Önceki ve Sonraki Haberler