ANKET
Kars'ın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
Karsın Milletvekilleri Sizce Kim Olsun?
NÖBETÇİ ECZANE
ÇOK OKUNANLAR
YORUMLANANLAR
GAZETE BAŞLIKLARI

Video Haber
E-POSTA LİSTESİ
PİYASALAR
IMKB
62.336
DOLAR
1,7975
EURO
2,3675
HAVA DURUMU
Kars -23 / -7 °C
Ardahan -22 / -8 °C
Iğdır -5 / 3 °C
Erzurum -24 / -7 °C
Ankara -7 / 10 °C
İstanbul 6 / 14 °C
İzmir 0 / 15 °C
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Digorlu Öğrenciler Başkent Ankara'da

Digorlu Öğrenciler Başkent Ankara'da

05 Mayıs 2011 / 11:14
Digor Kaymakamlığı ilçeye bağlı ilköğretim okullarında öğrenim gören ve derslerinde başarılı olan 41 öğrenci için Ankara gezisi düzenledi.

 

Ankara gezisi öncesinde Digor kaymakamı Fatih Özdemir’i ziyaret eden öğrencilere kaymakam Özdemir gezi hakkında bilgiler verdi.

Öğrencilere Ankara gezisinde Digor İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ergin Kutay, Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birim görevlisi Gani Paker, Varlı Köyü İlköğretim Okulu Müdür Vekili Nuray Aydoğan, Alem Köyü İlköğretim Okulu Sınıf Öğretmeni Temran Soylu ve Sağlık memuru Ekrem Erkmen rehberlik etti.

Digor’dan Ankara’ya giden öğrenciler Anıtkabir, Anadolu Medeniyetler Müzesi, Eski Türkiye Büyük Millet Meclisi, Atatürk Orman Çiftliği ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni ziyaret etti.

Digorlu öğrenciler daha sonra hayatlarında ilk defa gittikleri Harikalar Diyarı ve Lunaparkta gönüllerince eğlendiler.

Öğrenciler ilk defa gittikleri Ankara’da çok güzel vakit geçirdiklerini belirtirken kendilerine bu imkanı tanıyan ilçe kaymakamı Fatih Özdemir’e teşekkür ettiler.