Dikmen Teknoloji Köprüsü yakında açılıyor

Dikmen Teknoloji Köprüsü yakında açılıyor

Yeni inovasyon ve teknoloji merkezini Dikmen Teknoloji Köprüsü'nde açmaya hazırlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi ön başvuruları almaya başladı.

Yeni inovasyon ve teknoloji merkezini Dikmen Teknoloji Köprüsü'nde açmaya hazırlanan Ankara Büyükşehir Belediyesi ön başvuruları almaya başladı.

Bilişim sektörüne destek olmayı amaçlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'in farklı noktalarına teknoloji girişim merkezleri kazandırmak için çalışmalarını hızlandırdı. Büyükşehir Belediyesi, yeni inovasyon ve teknoloji merkezini Çankaya İlkadım Mahallesi'ndeki Dikmen Teknoloji Köprüsü'nde hizmete açmaya hazırlanıyor. Genç girişimcilere müjdeyi sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Burası atıl bir alandı. Şimdi gençlerimizin fikirlerini gerçeğe dönüştüreceği bir yaşam alanı haline getiriyoruz. Nice fikirler yeşerecek Dikmen'deki TechBridge Teknoloji ve İnovasyon Merkezimiz açılışa hazır" dedi.

Genç girişimcilere ücretsiz hizmet

Yıllardır atıl durumda bulunan Dikmen Teknoloji Köprüsü'nde Mart 2021 tarihinden itibaren yenileme çalışmaları başlatan Büyükşehir Belediyesi, 4 bin 350 metrekarelik kapalı alandan oluşan merkezi kısa sürede hizmete açacak. Modern görünümüyle genç girişimcilerin kullanımına hazır hâle getirilen Dikmen Teknoloji Köprüsü'nde; kafeden sosyal alanlara, atölye odasından teknik laboratuvara, seminer odasından çalışma odasına kadar birçok kullanım alanı ücretsiz olarak genç girişimcilerin hizmetine sunulacak. Başkent'te genç girişimcileri teşvik etmek ve dünyaya açılmalarını sağlamak amacıyla başlatılan proje ile genç girişimcilerin sayısının artırılmasını amaçlayan Büyükşehir Belediyesi Dikmen TechBridge Teknoloji ve İnovasyon Merkezi için ön başvuruları almaya başladı. Bu hizmetten yararlanmak isteyen genç girişimciler, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan Bld4.0 Girişimcilik Merkezi Ön Başvuru Formuna "forms.ankara.bel.tr/bld40mer" adresi üzerinden ulaşarak kayıt işlemini gerçekleştirebilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler