Din Görevlileri Belgelerini Aldı

Din Görevlileri Belgelerini Aldı

Kars'ın Sarıkamış İlçesi'nde İlçe Müftülüğü'nce başlatılan Hizmet içi Eğitimi tamamlayan 14 din görevlisine düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi.

Din Görevlileri Belgelerini Aldı

Kars’ın Sarıkamış İlçesi’nde İlçe Müftülüğü’nce başlatılan Hizmet içi Eğitimi tamamlayan 14 din görevlisine düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde bütün din görevlilerine yönelik düzenlenen Hizmet içi Eğitim kursunun ilk etabı Sarıkamış’ta tamamlandı.

Yaklaşık 160 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayan 14 imama kent merkezinde bir lokantada düzenlenen törenle katılım belgeleri verildi.

İlçe Müftüsü Hayati Yelkovan, burada yaptığı konuşmada, kursa katılan İmamlara kurs boyunca gösterdikleri özveri ve hassasiyetleri sebebiyle teşekkür etti.

Hafızaları dinç tutmak ve sağlıklı bilgi akışını sağlamak için eğitimin çok önemli olduğunu vurgulayan Yelkovan, “Bu din hizmetini en sağlıklı, doğru bir biçimde sunabilmek ve insanımızın bize karşı olan beklentilerine olumlu cevap verebilmemiz için içinde bulunduğumuz bilgi çağını da göz önünde bulundurarak her gün biraz daha kendimizi geliştirmek ve yenilemek zorunda olduğumuzu görüyoruz. İşte bu farkındalığı oluşturmak için Diyanet İşleri Başkanlığımızın başlattığı bu kursların çok anlamlı ve yerinde bir karar olduğunu düşünüyorum. Kurs süresince eski bilgilerinize kattığınız yeni bilgilerle, bundan sonra ki din hizmetlerinizde daha da üstün bir performans sağlayacağınıza yürekten inanıyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Müftü Hayati Yelkovan, 14 İmam’a katılım belgesi verdi.

din-gorevlileri-belgelerini-aldi-(1).jpg

din-gorevlileri-belgelerini-aldi-(2).jpg

din-gorevlileri-belgelerini-aldi-(3).jpg

din-gorevlileri-belgelerini-aldi-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler