Doğan Vergül AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı

Doğan Vergül AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı

“Kars'ta yaşıyoruz, sorunları biliyoruz” sloganıyla yola çıkan AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı İktisatçı / Ekonomist Doğan Vergül, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Doğan Vergül AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı

“Kars’ta yaşıyoruz, sorunları biliyoruz” sloganıyla yola çıkan AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı İktisatçı / Ekonomist Doğan Vergül, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Kurucu Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın, geçtiğimiz seçim sürecinde “Durmak yok yola devam” sloganını hatırlatan Vergül, AK Parti’nin Türkiye’yi dünya lideri konumuna getirmek için verdiği mücadelenin her zaman arkasında olduklarını söyledi. Önümüzdeki 7 Haziran 2015 milletvekilliği genel seçimlerinde de Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, “Yeni Türkiye Yeni Güç” sloganıyla yenilikçi fikirleri ve projeleriyle kentin temel sorunlarını çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini ifade eden Vergül, bu hedefe yeni yüzle gidileceğini ve kendisinin de yeni yüz olarak bu kulvarda yer almak istediğini vurguladı.

“Kars’ta izimiz, size karşı yüzümüz var” sloganıyla da aday adayı olduğunu kaydeden Vergül, tüm Karslılardan destek istedi.

Vergül, “Amacımız; Kars ve onun aziz yaşayanlarıdır. 50 yıldır sorunlara dokunarak büyüdük. İçinizden biri olarak çözüm için aday oldum. Hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.” dedi.

DOĞAN VERGÜL KİMDİR?

1967 yılında Kars’ta doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonomi-İktisat Bölümünü bitirdi. Kars Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan yardımcılığı görevinde bulundu. “KARS’IN SORUNLARINI 50 YILDIR KARS’TA YAŞAYAN OLARAK ÇÖZMÜYÜ ADAY OLDU” KOBİ çalışan ve işverenlerinin küresel ekonomideki değişimleri, uyum yeteneğinin artırılması projelerinde (KUYAP), Kars sanayi ve Ticaret Odası’nca düzenlenen Avrupa Birliği Türkiye İlişkiler grubunda görev aldı. Evli ve 2 çocuk babası olan Vergül, İngilizce bilmektedir.

Önceki ve Sonraki Haberler