Kars'ta Kovid-19 tedbirleri kapsamında sessizlik hakim oldu

Kars'ta Kovid-19 tedbirleri kapsamında sessizlik hakim oldu

Türkiye genelinde koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında uygulamaya konulan tedbirlerin saat 20.00 itibarıyla uygulanmaya başlanmasıyla Kars'ta cadde, sokak, tarihi alanlarda sessizliğe büründü.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında yarın saat 10.00'da kadar uygulanacak sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla Kars'ta araç ve insan yoğunluğunun fazla olduğu alanlarda sessizlik hakim oldu.

Alışveriş merkezleri, berber, kuaför, güzellik merkezleri ve marketlerin saat 20.00 itibarıyla kapandığı kentlerde yiyecek tüketiminin yoğun olduğu alanlarda sadece online ve telefonla sipariş üzerine paket servis hizmeti verilmeye başlandı.

Kars'ta Faikbey ve Kazım Karabekir Paşa caddeleri başta olmak üzere Cumhuriyet Meydanı, tarihi Kars Kalesi ve kentin tüm cadde ve sokaklarında yasağın başlamasıyla insan yoğunluğu en düşük seviyeye indi.

İl Emniyet Müdürlüğü ve jandarma ekiplerince, kentin giriş ve çıkışlarında uygulama noktaları oluşturularak kontroller yapıldı. Ekipler, istisna kapsamında olanlar dışında kimsenin dolaşmasına izin vermeyerek ana cadde ve bağlantı yolları ile farklı noktalarda kontrollerine devam ediyor.

karsta-kovid-19-tedbirleri-kapsaminda-sessizlik-hakim-oldu-(1).jpgkarsta-kovid-19-tedbirleri-kapsaminda-sessizlik-hakim-oldu-(2).jpgkarsta-kovid-19-tedbirleri-kapsaminda-sessizlik-hakim-oldu-(3).jpgkarsta-kovid-19-tedbirleri-kapsaminda-sessizlik-hakim-oldu-(4).jpgkarsta-kovid-19-tedbirleri-kapsaminda-sessizlik-hakim-oldu-(5).jpgkarsta-kovid-19-tedbirleri-kapsaminda-sessizlik-hakim-oldu-(6).jpgkarsta-kovid-19-tedbirleri-kapsaminda-sessizlik-hakim-oldu-(7).jpgkarsta-kovid-19-tedbirleri-kapsaminda-sessizlik-hakim-oldu-(8).jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler