Doktor Gökhan Perinçek'in 23 Nisan ve Miraç Kandili Mesajı

Doktor Gökhan Perinçek'in 23 Nisan ve Miraç Kandili Mesajı

Türk Toraks Derneği Kars İl Temsilcisi ve Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Gökhan Perinçek, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, ve Miraç Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir açıklama yapan Türk Toraks Derneği Kars İl Temsilcisi ve Kars Harakani Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doktor Gökhan Perinçek,"Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ɑçılmɑsı ile millet egemenliği resmen hɑyɑtɑ geçirilmiş, bu önemli gün Atɑtürk tɑrɑfındɑn millet egemenliğini sonsuzɑ kɑdɑr koruyɑcɑk olɑn çocuklɑrɑ ɑrmɑğɑn edilmiştir. Tüm çocuklarımız 23 Nisan Çocuk Bayramını kutlarken, Türk Ulusunun önderi Mustɑfɑ Kemɑl Atɑtürk’ü, Birinci Meclisimizin kɑhrɑmɑn üyelerini ve bu uğurdɑ cɑnlɑrını ortɑyɑ koyɑn şehit ve gɑzilerimizi sɑygı ve rɑhmetle ɑnıyorum."dedi.

Tüm İslam aleminin ve Karslı hemşerilerinin Miraç Kandili de kutlayan Doktor Gökhan Perinçek, "Güneş geçer gece gelir. Yaşam biter, ölüm gelir. Unutulduğunu sansa da insan, her önemli günde akla ilk yürekten sevilenler gelir. Yüzünde nur, aklında ilim, kalbinde Allah, La ilahe illallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun." ifadesini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler