Dolmuşçulardan ‘Ceza’ Eylemi!

Dolmuşçulardan ‘Ceza’ Eylemi!

Kars'ta son günlerde kendilerine üst üste ceza kesildiğini iddia eden dolmuşçular eylem yaptılar.

Dolmuşçulardan ‘Ceza’ Eylemi!

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kars’ta son günlerde kendilerine üst üste ceza kesildiğini iddia eden dolmuşçular eylem yaptılar.

Cumhuriyet Meydanı’nda dolmuşlarını sağlı sollu park ederek eylem yapan dolmuş sahipleri, kendilerine bir günde 4-5 defa trafik cezası kesildiğini beyan ederek eylem yaptılar. 2 çocuk araçta ayakta diye ceza yazıldığını ileri süren dolmuşçular, “Trafik polisi diyor ki, ya annesini indir çocuğu bindir ya da çocuğu bindir annesini indir. 6 ay çalışıyoruz, 6 ay da aç kalıyoruz. Ehliyetimiz yediğimiz cezalardan dolayı elimizden gitmek üzere. Evimize ekmek ne götüreceğiz. 1 yolcu için akşamları 5 dolmuş bekliyor. Siz olsanız bekler misiniz?” şeklinde tepki gösterdiler.

Trafik polislerinin başka araçlara ceza kesmediklerini sadece dolmuşlara ceza kestiklerini iddia eden dolmuşçular, “Ceza kağıtlarını getirelim, nerdeyse her gün ceza yiyoruz." dediler.

Trafikten Sorumlu Kars İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Balcı, Vali Günay Özdemir ile görüşmek isteyen dolmuşçular ile bir süre görüştü. Görüşmenin sonunda durumu düzelten Balcı, dolmuşçuların şimdi işlerinin başına dönmesini, öğleden sonra oluşturacakları bir grup arkadaşları birlikte makamına gelmesini istedi. Bunun üzerine Balcı’nın teklifini kabul eden dolmuşçular, olaysız bir şekilde dolmuşlarına binerek bölgeden ayrıldılar.

dolmusculardan-'ceza'-eylemi!-(1).jpg

dolmusculardan-'ceza'-eylemi!-(2).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler