Dolu, Asfalt Öncesi Arpaçay Köy Yollarını İnceledi

Dolu, Asfalt Öncesi Arpaçay Köy Yollarını İnceledi

Kars Vali Yardımcısı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Arpaçay Kaymakamı Onur Şatıroğlu ile Arpaçay ilçesine bağlı Tomarlı, Telek ve Koçköy yollarında inceleme yaptı.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

BSK öncesi köy yollarının asfalta uygunluğunu kontrol eden Genel Sekreter Erdinç Dolu bu yollar hakkında Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz’den bilgiler aldı.

Bu yıl başlanacak olan asfalt programı içerisinde Arpaçay köylerinin de olduğunu belirten Genel Sekreter Erdinç Dolu şunları ifade etti: “2017 yılı içerisinde yapımına başlayacağımız asfalt programımızda Arpaçay grup köy yolları da mevcuttur. Grup köy yolları arasında asfalt olacak köylerimiz Telek, Tomarlı ve Koç köyüdür. Atçılar köy yolu da asfalt programımız arasındadır. BSK öncesi yolların asfalta uygunluğunu inceledik. Genişletme veya yükseltme gereği görülen yerlere bakarak tespitlerde bulunduk.”

Genel Sekreter Dolu’ya köy yollarını incelemeleri sırasında Arpaçay Kaymakamı Onur Şatıroğlu ve Yol Ulaşım Müdürü Osman Cengiz eşlik ettiler.

dolu,-asfalt-oncesi-arpacay-koy-yollarini-inceledi-(1).jpgdolu,-asfalt-oncesi-arpacay-koy-yollarini-inceledi-(2).jpgdolu,-asfalt-oncesi-arpacay-koy-yollarini-inceledi-(3).jpgdolu,-asfalt-oncesi-arpacay-koy-yollarini-inceledi-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler