Dolu, Selim Gençlik Merkezi İnşaatını İnceledi

Dolu, Selim Gençlik Merkezi İnşaatını İnceledi

Kars Vali Yardımcısı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu, yapımına 2016 yılı ortalarında başlanan Selim Gençlik Merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak bina içerisini gezerek teknik personellerden bilgiler aldı.

Ercüment DAŞDELEN / KARS MANŞET

Çok amaçlı olarak tasarımı yapılan Gençlik Merkezi hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Erdinç Dolu şunları ifade etti “Selim merkezde yapımı tamamlanmak üzere olan Gençlik Merkezi bu yıl içerisinde hizmet verecek. Çok amaçlı olarak kullanılacak olan Gençlik Merkezi’nde, gençlerin sosyal yaşamına katkı sağlayacak olan müzik odaları, dans ve folklor salonu, kütüphane, zeka oyunu odaları, el sanatları, resim dersliği, klasik sanat dersliği ve bilgisayar derslikleri olmak üzere idari personel odaları da yer alacak.”

Genel Sekreter Erdinç Dolu’nun Gençlik Merkezi inşaatı incelemeleri sırasında Plan Proje Müdürü Ersin Arslan ve teknik personellerde eşlik ederek bilgiler aktardılar.

-dolu,-selim-genclik-merkezi-insaatini-inceledi-(1).jpg-dolu,-selim-genclik-merkezi-insaatini-inceledi-(2).jpg-dolu,-selim-genclik-merkezi-insaatini-inceledi-(3).jpg-dolu,-selim-genclik-merkezi-insaatini-inceledi-(4).jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler