Dr.Gökhan Perincek; “Covidi unutturmak için köy okullarında buluşalım”

Dr.Gökhan Perincek; “Covidi unutturmak için köy okullarında buluşalım”

Türk Toraks Derneği Kars İl Temsilcisi Uzm. Dr. Gökhan Perincek, her yıl olduğu gibi bu yılda köy okullarındaki öğrencilerle bir araya geldi.

200 öğrenciye çanta ve kırtasiye yardımında bulunan Perincek, amacımız; Covid nedeniyle okullarından, öğretmen ve arkadaşlarından ayrı kalan öğrencilerimize okulların açılmasıyla birlikte ufak bir sürpriz yapmak olduğunu belirterek, herkesin köy okullarına destek olmalarını beklediklerini belirtti.

dr.gokhan-perincek;-“covidi-unutturmak-icin-koy-okullarinda-bulusalim”-(1).jpegdr.gokhan-perincek;-“covidi-unutturmak-icin-koy-okullarinda-bulusalim”-(2).jpegdr.gokhan-perincek;-“covidi-unutturmak-icin-koy-okullarinda-bulusalim”-(3).jpegdr.gokhan-perincek;-“covidi-unutturmak-icin-koy-okullarinda-bulusalim”-(5).jpegdr.gokhan-perincek;-“covidi-unutturmak-icin-koy-okullarinda-bulusalim”-(7).jpegdr.gokhan-perincek;-“covidi-unutturmak-icin-koy-okullarinda-bulusalim”-(8).jpegdr.gokhan-perincek;-“covidi-unutturmak-icin-koy-okullarinda-bulusalim”-(9).jpegdr.gokhan-perincek;-“covidi-unutturmak-icin-koy-okullarinda-bulusalim”-(4).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler