Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, AK Parti Kars Milletvekili aday adayı

Dr. Yusuf Selahattin Beyribey, AK Parti Kars Milletvekili aday adayı

AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey, AK Parti Kars Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Beyribey bir açıklama yaparak aday adaylığını duyurarak, "AK Parti’ye gönül vermiş her bir partili arkadaşım gibi ben de partimi iktidara taşımanın ve Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olarak görmenin bilincinde olarak, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı bilinçle çalışacağım, çalışacağız." dedi.

Beyribey'in yaptığı açıklama şöyle:

"26. dönem Milletvekilliği dönemimizde ülkemiz ve milletimiz olarak 15 Temmuz 2016’da FETÖ’nün hain darbe girişimine tanık olduk. Bu hain darbe girişimini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve önderliğinde milletimizin olağanüstü direnişiyle engelledik. 16 yıldır girdiği tüm seçimlerde birinci olan partimiz yine 16 Nisan 2017 de yapılan referandumda da başarı sağlamıştır. AK Parti’mize hizmette verilecek her türlü görevi yerine getireceğimi, teşkilatımızın ve Milletvekili Adaylarımızın sonuna kadar yanlarında olacağımı ifade etmek istiyorum.

24 Haziran seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi Kars Milletvekili aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. Siz saygıdeğer partililerimiz ve Kars sevdalısı hemşerilerimin desteğine, birikimine ve duasına ihtiyacım var. Her zamanki gibi telefonum, kapım ve gönlüm günün 24 saati herkese açık olacak, dertlerinizi kendi derdim, sorunlarınızı kendi sorunum bileceğim. Çıktığım bu mukaddes ve bir o kadar da meşakkatli yolda bana güç veren, teşvik eden, destek olan herkesi, hepinizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.

24 Haziran milletvekili seçimlerinin memleketimize, ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Haktan niyaz ediyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler