DSİ Spor  Kars'ı 3-2 ile geçti.

DSİ Spor Kars'ı 3-2 ile geçti.

Hafta sonunda Erzurum'da voleybol coşkusu Yaşandı. Aroma Voleybol 3. Ligindeki temsilcimiz Gençlikspor, kendi evinde Ankara Sultan Spor'a 3-0 mağlup oldu. DSİ Spor ise Kars'ı 3-2 ile geçti.

Cemal Gürsel Spor Salonu'nda oynanan ilk maçta Aroma Voleybol 3. Ligindeki temsilcimiz Gençlikspor Bayan takımı Ankara'da Sultan Spor ile Karşı Karşıya geldi. Kaya Erdem'in Baş hakemliğini yaptığı ve Ömer Kolişler'in yardımcı hakem olduğu karşılaşmada Gençlikspor, taraftarının desteğine rağmen salondan 3-0 yenik ayrıldı. Konuk takım Sultan Spor setleri 25-15, 25-18 ve 25-21 kazandı.

DSİ, T-BREAK'TA GALİP

Cemal Gürsel Spor Salonu'nda oynanan ikinci maçta Bölgesel ligde haftaya namağlup giren iki takımın mücadelesinde DSİ Spor ile Kars Gençlikspor karşılaştı. Büyük bir çekişmeye sahne olan maç nefesleri kesti. Erzurum ekibi seyircisinin desteği ile galip gelmesini bildi. DSİ Spor Yönetim Kurulu ve Voleybol İl Temsilcisi Alparslan Topçu'nun da izlediği maçta DSİ Spor rakibini T-break seti ile Yene bildi. Ömer Kolişler-Mehmet Aydın hakem ikilisinin yönettiği Maçın setleri şöyle oluştu: 25-21 (Kars), 25-19 (DSİ), 25-12 (DSİ), 25-19 (Kars), 15-8 (DSİ)

Önceki ve Sonraki Haberler