Dualarla Memleketlerine Uğurlandılar!

Dualarla Memleketlerine Uğurlandılar!

Kars’ta dün akşam saatlerinde 3 aracın karıştığı kazada, şehit olan polis memuru Mesut Şimşek (36), eşi Miyase Nehir Şimşek (35) ve 5 yaşındaki oğulları Eymen Berat Şimşek dualarla memleketleri Ankara'ya uğurlandı.

KARS’TA KAZADA ÖLEN POLİS, EŞİ VE ÇOCUĞU İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ 
TÖRENDE POLİS MEMURUNUN YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Kars'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Mesut Şimşek, eşi ve çocuğunun cenazeleri İl Emniyet Müdürlüğü’nde düzenlenen törenin ardından Ankara’ya gönderildi. 

Önceki gün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Mesut Şimşek, eşi Miyase Nehir Şimşek ve çocuğu Eymen Berat Şimşek için düzenlen törende gözyaşları sele döndü.

Törene, Vali Günay Özdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, Belediye Başkan vekili Hüseyin Polat, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay, İl Müftüsü Mehmet Genç ile Şimşek’in babası Veysel Şimşek, annesi Zümriye Şimşek, kardeşleri Meltem ve Muharrem Şimşek, eşinin teyzeleri Mahide Ekelik, Şengül Karagöz ve meslektaşları katıldı. Cenaze töreninde polislerin güçlükle teselli ettiği Mesut Şimşek’in yakınlarının ve ailesinin feryatları yürekleri dağladı.

Vali Özdemir ve Emniyet Müdürü Karaduman da acılı ailenin yanına giderek başsağlığı dileklerinde bulunarak teselli etmeye çalıştı. Vali Özdemir, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, bugün polis teşkilatı ve Kars halkı için üzücü bir gün olduğunu belirterek, trafik kazasında bir ailenin yok olduğuna dikkat çekti.

Vali Özdemir, “Bugün Kars halkımız ve polis teşkilatımız için üzücü bir gün. Bir polis memurumuz eşi, çocuğu maalesef çok kötü bir kaza sonucu şehit verdik. Ailesine, yakınlarına, polis teşkilatına ve Kars halkımıza başsağlığı diliyorum. Ne olur Kars halkımızdan özellikle rica ediyorum trafik kurallarına uysunlar. İnsanların hayatları çok önemli, hepimizin hayatı çok önemli. Onun için özellikle bütün sürücülerin, trafiğe çıkan herkes trafik kurallarına uysun. Bir aile yok oldu, bir aile mahvoldu. Herkes görevini layıkıyla yapsın istiyorum. Artık bundan sonra kimse ölmesin, kimse üzülmesin” dedi.

Törende İl Müftüsü Mehmet Genç’in, polis memuru Şimşek, eşi Miyase ve çocuğu Eymen Berat için ‘helallik’ istemesi üzerine meslektaşları gözyaşlarını tutamadı. Okunan duaların ardından cenazeler uçakla Ankara’ya gönderildi.

Kars’ta 3 yıldır görev yapan polis memuru Mesut Şimşek’in kazada yaralanan diğer çocuğu Egemen’in ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

OLAY
Kars'ta dün meydana gelen trafik kazasında Ali Gaffar Okkan Bulvarı'ndan havaalanı yönüne giden Mesut Şimşek'in kullandığı 36 EE 003 plakalı otomobil, ters yönde ilerleyen Mesut Adıgüzel yönetimindeki 75 AK 816 plakalı panelvanla çarpışması sonucu kazada polis memuru, eşi ve çocuğu hayatını kaybetmiş, 2 kişi de yaralanmıştı.
Öte yandan önceki gün meydana gelen feci kazada hayatını kaybeden polis memurunun ve kazada yaralanarak hastaneye kaldırılan sürücünün de adlarının ‘Mesut’ olması ise dikkat çekti. Polis Memuru Mesut Şimşek hayatını kaybederken, 75 FK 816 plakalı aracının sürücüsü Mesut Adıgüzel ise hastanede tedavi atına alındı. 

dualarla-memleketlerine-ugurlandilar!-(1).jpgdualarla-memleketlerine-ugurlandilar!-(2).jpgdualarla-memleketlerine-ugurlandilar!-(3)-001.jpgdualarla-memleketlerine-ugurlandilar!-(4).jpgdualarla-memleketlerine-ugurlandilar!-(5).jpgdualarla-memleketlerine-ugurlandilar!-(6).jpgdualarla-memleketlerine-ugurlandilar!-(7).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler