Dün gece yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan komedyen Şafak Sezer yaşadıklarını anlattı

Dün gece yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan komedyen Şafak Sezer yaşadıklarını anlattı

İstanbul'da dün gece saatlerinden itibaren etkisi arttıran kar yağışı nedeniyle birçok vatandaş saatlerce kapanan yollarda kalarak zor anlar yaşadı.

İstanbul'da dün gece saatlerinden itibaren etkisi arttıran kar yağışı nedeniyle birçok vatandaş saatlerce kapanan yollarda kalarak zor anlar yaşadı. Yolda kalanlardan biri olan komedyen Şafak Sezer yaşadıklarını TGRT Haber'de Bilmedikleriniz programının sunucusu Doktor Erol Köse'ye anlattı. Sezer 21 saattir yolda olduğunu söyleyerek "Kendimi hastaneye atacağım" dedi.

İstanbul'da dün gece saatlerinden itibaren etkisi arttıran kar yağışı nedeniyle birçok vatandaş saatlerce kapanan yollarda kalarak zor anlar yaşadı. Yolda kalanlardan biri olan komedyen Şafak Sezer yaşadıklarını TGRT Haber'de Bilmedikleriniz programının sunucusu Doktor Erol Köse'ye bağlanarak anlattı. Sezer 21 saattir yolda olduğunu söyleyerek "Kendimi hastaneye atacağım" dedi.

"21 saattir evime gidemiyorum"

Sezer telefon ile bağlandığı programda Doktor Erol Köse'ye hala yolda olduğunu söyleyerek "Sabah bir televizyon programına katılmıştım. Ulaştırmadaki arkadaşlarımız bırakıyor bizi. O arkadaşım ve ben hala yoldayız. Hala bir yol arıyoruz. İstanbul'un genelinde değil ama Hadımköy tarafında tamamen her yer kilit, hiçbir yerden araba çıkmıyor. Eve gidemiyorum. 21 saattir yoldayım ben. 21 saattir evime gidemiyorum. Ben kendimi hastaneye atmaya çalışıyorum" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler