Dün hayal olan bugün AK Parti sayesinde hizmete giriyor!

Dün hayal olan bugün AK Parti sayesinde hizmete giriyor!

Kağızman’da aile sağlık merkezi inşaatı başladı

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Arslan ve Kılıç, Kars’ın Kağızman İlçesine söz verdiği aile sağlık merkezinin inşaatının bugün başladığını söyledi.

65. Dönem Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Kars Milletvekili Ahmet Arslan ile Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, bir dizi ziyaretler için Kağızman’a geldi. Arslan ve Kılıç, yaklaşık 4 bin metre kare kullanım alanı olan aile sağlık merkezi inşaatında incelemelerde bulundular.

Yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Arslan ve Kılıç gazetecilere yaptığı açıklamada, “Biz Kars genelinde neyi söz verdiysek bugün burada olduğu gibi arkasındayız ve sözümüzdeyiz. Artık yapılanları sayılarla rakamlara telaffuz etmek bile zor oluyor bazen. Dün hayal olan her şey bugün çok şükür bölgemizde AK Parti sayesinde vatandaşın hizmetine sunuluyor.” dediler.

Arslan ve Kılıç beraberindeki heyet ile Kağızman’a yeni atan İlçe Kaymakamı İshak Çınar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevlerinde başarı dileklerini ilettiler.

dun-hayal-olan-bugun-ak-parti-sayesinde-hizmete-giriyor!-(7).jpgdun-hayal-olan-bugun-ak-parti-sayesinde-hizmete-giriyor!-(5).jpgdun-hayal-olan-bugun-ak-parti-sayesinde-hizmete-giriyor!-(4).jpgdun-hayal-olan-bugun-ak-parti-sayesinde-hizmete-giriyor!-(3).jpgdun-hayal-olan-bugun-ak-parti-sayesinde-hizmete-giriyor!-(1).jpgdun-hayal-olan-bugun-ak-parti-sayesinde-hizmete-giriyor!-(6).jpgdun-hayal-olan-bugun-ak-parti-sayesinde-hizmete-giriyor!-(2).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler