"Dün İlk Seferimiz Gerçekleşti"

"Dün İlk Seferimiz Gerçekleşti"

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Ulaşım, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın şehrimize teşrifiyle birlikte havalimanının yeniden açılacağı müjdesini almıştık. Ve dün ilk seferimiz gerçekleşti.” dedi.

Uşak’ta uçak seferlerinin yeniden başlamasıyla kentte yaşayan vatandaşlar ve özellikle öğrencilerle iş adamları rahat bir nefes aldı. 

Uşak Belediyesi, uzun süredir halkın yoğun talebine dönüşen uçuşların yeniden başlamasıyla ulaşımda aksaklık yaşanmaması adına geçici servis tahsis etti. Uşak Belediyesi, hava limanının kendi ihalesini yaparak ulaşım için servis düzenlemelerini yapana kadar vatandaşların mağdur olmaması için geçici olarak ücretsiz servis tahsisi yaptı.
İstanbul’a gidiş seferlerinde uçuştan bir saat öncesinde havalimanında olacak şekilde ayarlanacak ulaşım hattı Uşak Üniversitesi ve Uşak Valiliği önünden havalimanına kadar hizmet sunacak. Öte yandan gelen yolcular için de servis hizmeti sunulacak.

Yolcuların mağduriyet yaşamaması adına böyle bir çalışma yapıldığını kaydeden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, “Hemşerilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde gür bir sesle her platformda talebimizi ilettik. Ulaşım, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız Sayın Ahmet Arslan’ın şehrimize teşrifiyle birlikte havalimanının yeniden açılacağı müjdesini almıştık. Ve dün ilk seferimiz gerçekleşti.” dedi.

Havaalanı ulaşımına servis tahsis edileceğini ifade eden Başkan Cahan, “Halkımızın mağduriyet yaşamaması için gereken ne varsa yapacağız. Bizler millet sevdası ile hizmet üretiyoruz. Halkımızın ihtiyacı, bizlerin üretimi olacaktır. Uçak seferlerimizin hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler