Duru'dan, Köy Hizmetleri Açıklaması!

Duru'dan, Köy Hizmetleri Açıklaması!

Kars'ın Kağızman ilçesi Kaymakamı Kemal Duru, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerde yapılan alt yapı, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarının bu yılda devam ettiğini söyledi.

Duru'dan, Köy Hizmetleri Açıklaması!

Kars’ın Kağızman ilçesi Kaymakamı Kemal Duru, Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından köylerde yapılan alt yapı, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarının bu yılda devam ettiğini söyledi. 

Kaymakam Duru; köylerde yapılan alt yapı, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarına değindi. Duru; “"Köylerimizde alt yapı, kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Amacımız altyapısız, kanalizasyonsuz ve içme suyu olmayan köy kalmayıncaya kadar çalışmalarımızı sürdürmek. ''Köylerimizde çevre sağlığını korumaya yönelik en önemli uygulamalardan biri de köylerde kanalizasyonun olmasıdır. Devlet olarak vatandaşımıza bu hizmeti getirdik. Bundan sonra ise vatandaşlarımız evlerinden ana hatlara kadar olan kısımların bağlantılarını yapmaları durumunda çevre kirletilmeden ve birçok hastalıklara zemin hazırlanmasının da önüne geçilmiş olunacaktır. Programımızda 5 köyün kanalizasyonu bulunuyor. 2014 programımızda köy yollarının asfaltlanması bulunmuyor. Kars- Kağızman karayolu yapılırken, asfaltın daha uygun olacağından dolayı öncelik olarak, kanalizasyon, alt yapı ve içme suyuna ağırlık verdik.” Dedi. Tolga Yüce / karsmanset özel haber

Önceki ve Sonraki Haberler