Duru’nun Tayini Çıktı

Duru’nun Tayini Çıktı

KAYMAKAM KEMAL DURU'NUN TAYİNİ KAĞIZMAN HALKINI DERİNDEN ÜZDÜ

Kağızman Kaymakamı Kemal Duru’nun Tayini Çıktı

Kars Kağızman Kaymakamı Kemal Duru’nun  Nevşehir Kozaklı ilçesine tayini çıktı,Yaklaşık 1 yıldır Kağızman Kaymakamlığına Atanan Kemal Duru Kağızman halkı tarafından sevilen başarılara imza atan tüm Kağızman halkıyla beraber olan fakir fukara babası olarak bilinen Kaymakam Duru tayininin  çıkması Kağızman halkı tarafından üzüntüyle karşılandı ,Kağızman Kaymakamı Kemal Duru’nun yerine ise Trabzon Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül atandı.

KAYMAKAM KEMAL DURU’NUN TAYİNİ KAĞIZMAN HALKINI DERİNDEN ÜZDÜ

Kağızman’da 7’den 70’e herkes tarafından sevilen, sayılan Kağızman Kaymakamı Kemal Duru’nun tayini, Nevşehir kozaklı ilçesine çıktı. Yaklaşık 1 yıldır Kağızman’da görev yapan Duru’nun tayininin çıkması ilçe halkını derinden üzdü.

İlçe genelindeki başarılı çalışmalarıyla takdir alan ve halka olan yakınlığı ile sevilen Kaymakam Duru’nun’  yerine ise Trabzon Çaykara Kaymakamı Musa ÜÇGÜL atandı. Dünyaca ünlü sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta Kaymakam Duru’nun atanmasından ötürü üzüntülerini bildiren birçok Kağızmanlı vatandaş, “Kaymakam Beyimizin tayininin çıkması bizleri derinden üzdü. Kağızman Kağızman olalı böyle sevecen, böyle babacan bir kaymakam görmemiştir. Sayın Kaymakamımızı hiçbir zaman unutmayacağız” şeklinde ifadelerde bulundular.

KEMAL DURU KİMDİR,

1981 yılında Eskişehir’in Mihalgazi ilçesine bağlı Sakarıılıca köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, ortaokul ve liseyi ilçesinde tamamladı. Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Askerlik vazifesini ifa ettikten sonra, 2005 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 2006 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine Bilecik Kaymakam Adayı olarak başladı. Karaman İli Sarıveliler ilçesinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. 2009-2011 yılları arası Harmancık Kaymakamlığı görevini ifa etti. Evli ve bir kız çocuğu babasıdır. kha

Önceki ve Sonraki Haberler