Düzgün, 2016 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Düzgün, 2016 Yılı Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Kars Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, 2016 yılını değerlendiren bir toplantı gerçekleştirdi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Kurumun toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Kars ve ilçeler genelindeki tarım ve hayvancılığın durumu hakkında yılsonu verilerinin incelenerek değerlendirildi.

Toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dr. Hüseyin Düzgün, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Uluman, Şube Müdürleri ve İlçe Müdürleri katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan İl Müdür Dr. Hüseyin Düzgün: "2016 yılında İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü olarak neler yaptık 2017 yılında neler yapacağız bunları konuşmak ve fikir alış verişinde bulunmak için toplandık. Değerli arkadaşlar 2017 yılında çalışma yapan, başarı gösteren, hizmet eden Şube Müdürlüklerimize, İlçe Müdürlerimize ve tüm personel arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu toplantının çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu toplantı ile 2016 yılını değerlendirip, 2017 yılında alınacak plan, program, yapılacak çalışmaların ve önerilerin neler olması gerektiğini hem il müdürlüğü hem ilçe müdürlükleri bazında tartışacağız” dedi.

Konuşmanın ardından tüm şube ve ilçe Müdürleri tarafından 2016 yılında yapılan çalışmaları ve 2017 yılı için planlanan proje ve programları anlatıldı. Ayrıca şube ve ilçe müdürlerince çalışmaları sırasında karşılaştıkları sorunlar ve bu sorunlara çözüm için öneriler sunuldu. Genel değerlendirmenin ardından toplantı sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler