Ebru Şallı ve İrem Derici tatil için Kars’ı seçti

Ebru Şallı ve İrem Derici tatil için Kars’ı seçti

Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte, sanatçılar, ünlüler, iş adamları Türkiye’de kristal kar’ı tek olan Sarıkamış’ı tercih ediyorlar. Doğu Ekspresi yolculuğu ile adeta Kars’a akın eden ünlülere yenileri eklendi.

Gencehan ALTINBAŞ KARS MANŞET

Kar yağışının etkili olmasıyla birlikte ünlüler soluğu kayak merkezlerinde aldı. Ebru Şallı ve İrem Derici’de kar tatili için Kars’ı seçtiler.

Ebru Şallı kar tatilinde, Sunucu ve spor eğitmeni Ebru Şallı, Kars Sarıkamış'ta tatil yapıyor.

Ebru Şallı tatilde hem spor yapıyor, hem de karın keyfini çıkarıyor. Şallı sosyal medya hesabından, "Pistleri kapattım" notuyla snowboard yaparken çekilen fotoğraf ve videosunu paylaştı.

Biraz tedirgin halleriyle dikkat çeken Ebru Şallı, takipçilerinden tam not aldı.

İrem Derici Ataberk Özdene çifti, Doğu Ekspresi ile Kars'a geldi.

Derici ve Özdene, tatilden kareleri ve 24 saatlik tren yolculukları sonrası deneyimlerini de sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı. Çift, aşklarını artık gizlemiyor. Keyifleri yerinde olan ikili, arkadaşları ile Doğu Ekspresi ile Kars'a geldi. Çiftin, mutlu halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

ebru-salli-ve-irem-derici-tatil-icin-kars’i-secti-(1).jpgebru-salli-ve-irem-derici-tatil-icin-kars’i-secti-(2).jpgebru-salli-ve-irem-derici-tatil-icin-kars’i-secti-(3).jpgebru-salli-ve-irem-derici-tatil-icin-kars’i-secti-(5).jpgebru-salli-ve-irem-derici-tatil-icin-kars’i-secti-(6).jpgebru-salli-ve-irem-derici-tatil-icin-kars’i-secti-(7).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler