Eğitim Öğretim Ortamlarının Fiziksel Özellikleri

Eğitim Öğretim Ortamlarının Fiziksel Özellikleri

Eğitim-Öğretim ortamlarının fiziksel özellikleri başarı için gerekli unsurlardan bir tanesini oluşturuyor.

Eğitim Öğretim Ortamlarının Fiziksel Özellikleri

Eğitim-Öğretim ortamlarının fiziksel özellikleri başarı için gerekli unsurlardan bir tanesini oluşturuyor. Bu kapsamda Kars’ın Digor ilçesi Türk Telekom Yatılı Bölge Ortaokulu II. dönemde yatılı öğrencilerinin daha iyi ortamlarda yaşamalarını ve başarının artmasını sağlamak amacıyla Pansiyon binasında bir takım çalışmalar başlattı.

Okul müdürü Ergin Kutay ve pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı Gülistan Yaslı’nın girişimleri ile öğrencilerin daha iyi şartlarda yaşayabilmelerini sağlamak amacıyla pansiyon zemini halı ile kaplanarak duvarlar yeniden boya badana yapıldı. Lavabo tadilatları yapılarak öğrencilerimize sıcak su ile duş alma imkanı sağlandı. Bu konuda gerekli adımların atıldığını belirten okul müdürü Ergin Kutay öğrenciler için çalışmaların devam edeceğinin altını çizdi.

Yeni atanan öğretmenlerin kalacak yer sorununa çözüm için ilçe Kaymakamlığın destek vermesiyle yürütülen projede pansiyonun 3. katındaki boş olan 12 erkek ve 13 kız odası öğretmelerin kullanımına açıldı. Apart şeklinde hazırlanan odaların öğretmenlerin barınma sorununa bir nebze olsun hafifletilmesi amaçlanıyor. kha

Önceki ve Sonraki Haberler