Eğitimde Kalite Artacak!

Eğitimde Kalite Artacak!

Kars’ın Digor İlçesinde Okul Müdürleri Toplantısı Digor Kaymakamı İsa Bolat başkanlığında yapıldı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Digor Kaymakamı İsa Bolat başkanlığında yapılan Eğitimde Kaliteyi Artırma Nisan Ayı Toplantısına İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Çalışır, Şube Müdürleri ve tüm okul müdürleri katıldı.

 Digor’da başlatılan "BENCHMARKİNG Projesi" kapsamında Mart ayında yapılması kararlaştırılan ve okullarda uygulanan "GÖRGÜ KURALLARI" temalı çalışmalar toplantıda sunuldu. Yapılan çalışmaları birer kısa film haline getiren okulların çalışmaları büyük ilgi gördü. Ardından yapılan oylamada çalışmaları yapan okullar arasından Başköy Ortaokulu'nun yaptığı "Görgüsüz" konulu dizi yapımları birinci seçildi.  Birinci seçilen okul Kaymakam Bolat'tan ödül olarak isteklerini belirtti.

Toplantının ilk oturumundan sonra müdürler ve köy muhtarıyla hep birlikte yemek yendi. Yemek esnasında  Kilittaşı köyü Muhtarı Cengiz Kop Kaymakam Bolat'a "Köyümüzü onure ettiniz toplantıyı burada yaptığınız için çok teşekkür ederiz" dedi.

 Ardından Dolaylı İlkokulu, Arpalı İlkokulu, Dağpınar Ortaokulu,  Yaylacık Ortaokulu, ve Yemençayır İlkokulu müdürleri hazırlamış oldukları sunumlar ile okullarda başarı ve kaliteyi arttırmaya yönelik olarak yapılan ve yapılacak olan faaliyetler İle İlgili bilgiler sundular.

egitimde-kalite-artacak!-(1).jpgegitimde-kalite-artacak!-(2).jpgegitimde-kalite-artacak!-(3).jpgegitimde-kalite-artacak!-(4).jpgegitimde-kalite-artacak!-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber