Eğitimde Kaliteyi Artırma Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı

Eğitimde Kaliteyi Artırma Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı

Kars Digor okul müdürleri toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Çalışır, şube müdürleri, ilçe okullarında görev yapan tüm okul müdürleri ve okul rehber öğretmenlerinin katılımıyla Kaymakam İsa Bolat başkanlığında Digor Anadolu Lisesi'nde yapıldı.

Eğitimde Kaliteyi Artırma Aralık Ayı Toplantısı Yapıldı

Kars Digor okul müdürleri toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Çalışır, şube müdürleri, ilçe okullarında görev yapan tüm okul müdürleri ve okul rehber öğretmenlerinin katılımıyla Kaymakam İsa Bolat başkanlığında Digor Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

İlçede başlatılan “BENCHMARKİNG Projesi” kapsamında Kasım Ayında yapılması kararlaştırılan ve okullarda uygulanan “KİTAP OKUMA” temalı 34 Proje toplantıda sunuldu. Ardından yapılan oylamada Proje yapan 24 okul arasından Sorguç Kavak İlkokulu’nun yaptığı “Herkes Kitap Okumalı” adlı proje birinci seçildi.  Birinci seçilen okul Kaymakam İsa Bolat’tan ödül olarak isteklerini belirtti. Projede 3200 öğrencinin bir ayda toplam 7000 kitap okuması herkeste mutluluk yarattı.

Ardından Hisarönü İlkokulu, Uzunkaya İlkokulu, Dağpınar ÇYİG İlkokulu, Sorguçkavak İlkokulu, Sorkunlu Ortaokulu müdürleri hazırlamış oldukları sunumlar ile okullarda başarı ve kaliteyi arttırmaya yönelik olarak yapılan ve yapılacak olan faaliyetler İle İlgili bilgiler sundular. kha

Önceki ve Sonraki Haberler