Eğitimde Kaliteyi Artırma Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Eğitimde Kaliteyi Artırma Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Celal İlkokulu, Çatak İlkokulu, Dağpınar ÇPL, Atatürk Ortaokulu ve Yeniköy ilkokulu müdürleri hazırlamış oldukları sunumlar ile okullarda başarı ve kaliteyi arttırmaya yönelik olarak yapılan ve yapılacak olan faaliyetler İle İlgili bilgiler sundular.

Eğitimde Kaliteyi Artırma Mart Ayı Toplantısı Yapıldı

Kars Digor Okul Müdürleri Toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Çalışır, şube müdürleri, ilçe okullarında görev yapan tüm okul müdürleri ve okul rehber öğretmenlerinin katılımıyla Kaymakam İsa Bolat başkanlığında Digor’un Sorguçkavak Köyünde bulunan Sorguçkavak İlkokulunda yapıldı.

İlçe başlatılan “BENCHMARKİNG Projesi” kapsamında Mart ayında yapılması kararlaştırılan ve okullarda uygulanan “HAK” temalı çalışmalar toplantıda sunuldu. Yapılan çalışmaları birer kısa film haline getiren okulların çalışmaları büyük ilgi gördü. Ardından yapılan oylamada çalışmaları yapan okullar arasından Alem Ortaokulu’nun yaptığı “Kadın Hakları” konulu çalışma birinci seçildi. Birinci seçilen okul Kaymakam İsa Bolat’tan ödül olarak isteklerini belirtti.

Toplantının ilk oturumundan sonra müdürler ve köy muhtarıyla hep birlikte yemek yendi. Yemek esnasında Sorguçkavak köyü muhtarı Casim Zan kaymakam İsa Bolat’a “Köyümüzü onure ettiniz toplantıyı burada yaptığınız için çok teşekkür ederiz” dedi.

Ardından Celal İlkokulu, Çatak İlkokulu, Dağpınar ÇPL,  Atatürk Ortaokulu ve Yeniköy ilkokulu müdürleri hazırlamış oldukları sunumlar ile okullarda başarı ve kaliteyi arttırmaya yönelik olarak yapılan ve yapılacak olan faaliyetler İle İlgili bilgiler sundular. kha

Önceki ve Sonraki Haberler
Digor Haber