Eğitime Sanayi Eli!

Eğitime Sanayi Eli!

​Kars Organize Sanayi Müdürü Filiz Çalış’in köyü olan Susuz ilçesinin Kırkpınar Köyü İlkokulu’na sanayi esnafından bir dizi yardımda bulunuldu.

Esnaflar, okulun kalorifer sistemine gerekli olan jeneratörü bağışlarken, masa ve sandalye ihtiyaçlarının yanında bir de öğrencilere kışlık bot, mont ve kırtasiye malzemesi hediye ettiler.

Organize Sanayi esnafının bu anlamlı destekleri nedeniyle okulda jeneratör teslim töreni yapıldı. Törene Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, Kars Organize Sanayi Müdürü Filiz Çalış, İlçe Emniyet Amiri Deniz Engin, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ercan Işık Onarıcılar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Akif Yahşi, İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Çakas, Kırkpınar Köyü Muhtarı Reşat Avanaş, Kars eski Belediye Başkanı Basın Müdürü Mürsel Avanaş, İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiye Şefi Hilmi Batmaca katıldı.

45 hane, 192 nüfuslu köyün 16 öğrenci 1 öğretmeni bulunan okulu ziyaret eden Kaymakam Yusuf İzci, 1., 2., 3., 4. sınıf öğrencilerinin bulunduğu birleştirilmiş sınıfı ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Kaymakam İzci, birinci sınıf öğrencilerine de kitap okuttu. Öğrencilerin okuma seviyelerini kontrol eden Kaymakam İzci, öğretmenlerine de başarılarından dolayı teşekkür etti.

Sınıf ziyaretinin ardından sanayi esnafının hediye ettiği kışlık bot, mont ve kırtasiye malzemeleri öğrencilere dağıtıldı daha sonra da jeneratörün teslimi yapıldı. 

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci; gayret, çaba ve katkılarından dolayı Kars Organize Sanayi Müdürü Filiz Çalış’a plaket verdi ve okul önünde törene katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra köyden ayrıldı.

 

kha

Önceki ve Sonraki Haberler