Ekrem Demir Sözünü tuttu.

Ekrem Demir Sözünü tuttu.

Kars spor'un kasasına 400 bin tl girdi

 

Kars spor kulübü yöneticisi ve aynı zamanda, Kars spor  kulübü basın sözcüsü Yargıç Harmankaya yapmış olduğu açıklamada; Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un Fahri Başkan olarak el attığı ve yakınen destek ve katkı sağladığı ,Yeni  Kars spor kulübü yönetiminin , geçmiş döneme ait çok büyük maddi sıkıntılarla ve imkansızlıklarla  mücadele ettiklerini ve harıl harıl borç ödediklerini ifade etti.

Harmankaya: Kars spor kulübü başkanı Ekrem Demir'in ve yönetimin şahsi hesaplarını kullanarak kaynak sağlamaya çalıştıklarını ifade ederek,  iş adamlarını  Kars spor kulübüne katkı sağlamaya davet etti

Harmankaya, Kulüp Başkanı Ekrem Demir'in  Şahsi hesabını kullanarak Kars spor kulübüne 400 bin tl kredi temin ettiğinide  belirterek kulüp adına kendisine teşekkür etti.

Yapılan açıklamada ,25 Futbolcunun şahsi alacaklarının %80 nin ödendiği, Toplam futbolcu alacaklarının ise yaklaşık 160 bin  tl olduğu belirtildi.

Kulübün   şu an Antalya'da 5 yıldızlı bir otelde kampta olduğu belirtilerek,ayın 21'nde kampın sona ereceği ve futbolcuların Kars'a gelerek tesislerde çalışmalara devam edecekleri ifade edildi.

karsmanset.com

Önceki ve Sonraki Haberler