Eksi36'dan Kar Keyfi!

Eksi36'dan Kar Keyfi!

Sabah saatlerinde başlayan kar Sarıkamış’ı beyaza bürüdü.

Yaban hayatı zenginliği ve doğal güzelliği ile beyaza bürünen Sarıkamış’ın yüksek kesimlerde kar kalınlığı 30 cm geçti. Eksi 36 Spor Kulübü yağan ilk karın tadını Sarıkamış ormanlarında çıkardı. Arazi şartlarına tam uyumlu araçlar küçük bir müdahale ile kış şartlarında kullanıma hazır hale getirildi. Kulüp üyeleri, ormanın içerisinde arazi araçlarını doyasıya kullandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Eksi36 Spor Kulübü Başkanı Tarık Yılmaz şunları söyledi:

“Sarıkamış’ın yazı kadar kışında bizler için çok özel. Kışın, kış şartlarında yapılan motor sporları faaliyetleri zorlayıcı ve dikkat gerektirici. Özellikle ilk yağan karla birlikte Sarıkamış’ta olmak bizim çok özeldi. Kış şartları için uyumlu hale getirdiğimiz arazi araçlarımızın bile zorlandığı bu koşullarda heyecan ve adrenali aynı anda yaşıyoruz. Kışın yapılan spor faaliyetleri her zaman tehlikeli ve zorlayıcıdır. Kış motor sporları faaliyetleri ise bunlar içerisinde en tehlikeli olanıdır. Bu nedenle kış şartlarında arazide araç kullanan herkesin çok dikkatli ve uygun ekipmanla yola çıkması gerekiyor. Herkese güvenli sürüşler ve iyi eğlenceler diliyorum.”

eksi36dan-kar-keyfi!--(1).jpgeksi36dan-kar-keyfi!--(2).jpgeksi36dan-kar-keyfi!--(3).jpgeksi36dan-kar-keyfi!--(4)-001.jpg

kha

Önceki ve Sonraki Haberler