Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi!

Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi!

Kars'ın Kağızman İlçesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları adeta çileden çıkardı.

Elektrik Kesintileri Vatandaşı Canından Bezdirdi!

Kars’ın Kağızman İlçesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri vatandaşları adeta çileden çıkardı.

Kesilen ve saatlerce gelmeyen elektrikler yüzünden soğuk kış günlerde vatandaşlar ısınma konusunda büyük sorunlar yaşamaya başladı. Aylardan bu yana yaşanan elektrik kesintilerinin son günlerde artış göstermesi, vatandaşların tepkisini çekince son zamanlarda il genelinde benzer konuyla ilgili gelen şikayetlerin artması da dikkat çekti. İlçe merkezindeki birçok noktanın yanı sıra şehir merkezinin bazı bölümlerinde kesilip bazı bölümlerinde kesilmemesi, ayrıca Şahindere Mahallesinde günlerden bu yana yaşanan kesintiler günlük yaşamı adeta durma noktasına getirdi.

Vatandaşlar elektrik kesintileri yüzünden elektronik eşyalarının zarar gördüğünü belirterek, kış mevsimi olması itibariyle elektrikle çalışan kalorifer kazanlarının durmasının da ayrı bir sıkıntıyı beraberinde getirdiğini ifade ettiler. Vatandaşlar, “Soğuk kış günlerde bizleri elektriksiz bırakan, şikayetlerimizi dahi dinlemeyenleri Allah’a havale ediyoruz.” diyerek  hayatın her alanında kullanılan elektriğin kesilmesinin günlük yaşamlarını olumsuz etkilediğini kaydettiler.

Vatandaşlar yaşanan bu aksaklıkların yanında fatura ödemelerindeki gecikmenin hemen ardından görevlilerin gelip elektriklerini kesmelerinin hiç aksamamasına ise anlam veremediklerini beyan ettiler. kha

Önceki ve Sonraki Haberler