Emektar Cafer Çakmak’ın Mutlu Günü

Emektar Cafer Çakmak’ın Mutlu Günü

Kars Valiliğinin emektar basın aracı şoförü Cafer Çakmak’ın oğlu Okan Çakmak, hayatını Uluğ alilesinin biricik kızları Sevgi ile birleştirdi.

Tacettin DURMUŞ / KARS

Uzun yıllardan beridir Kars’ta görev yapan gazetecileri haberden habere ulaştıran, Cafer Çakmak’ın oğlu Okan Çakmak, Sevgi Uluğ ile hayatını birleştirdi. Genç çiftin düğünü, Kars Belediyesinde kıyılan nikâhın ardından İmparator Düğün Salonunda gerçekleştirildi.

Genç çiftin düğününe Uluğ ve Çakmak ailelerinin dostları akın etti. Mutlu gecede, Cafer Çakmak ve gelinin babası Batal Uluğ’u, Kars Valiliği personeli, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği personeli, emniyet teşkilatından polis dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Mutlu gecede, gelinin annesi Perişan Uluğ ve damadın annesi Kibar Çakmak ta mutluluklarını dostları ile paylaştı. Geç saatlere kadar devam eden düğünde Uluğ ve Çakmak ailesinin sevenleri, yöresel müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Düğünde Kars yöresine ait olan tavuk barına damat Okan Çakmak’ta arkadaşları tarafından dahil edilmesi ise renkli görüntülere sahne oldu.

Sevgi ve Okan Çakmak çifti, düğünün sonunda verdikleri mesajda, birlikteliklerinin sonsuza kadar sürmesi umut ve dileği ile ortak yaşama adım attıkları bu özel günde, ailelerinin tüm dostlarını düğünlerinde bir arada görmekten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ettiler.

emektar-cafer-cakmak’in-mutlu-gunu-(8).jpgemektar-cafer-cakmak’in-mutlu-gunu-(5).jpgemektar-cafer-cakmak’in-mutlu-gunu-(6).jpgemektar-cafer-cakmak’in-mutlu-gunu-(7).jpgemektar-cafer-cakmak’in-mutlu-gunu-(1).jpgemektar-cafer-cakmak’in-mutlu-gunu-(2).jpgemektar-cafer-cakmak’in-mutlu-gunu-(3).jpgemektar-cafer-cakmak’in-mutlu-gunu-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler