Emniyet Müdürlüğü’ne Bombalı Saldırı!

Emniyet Müdürlüğü’ne Bombalı Saldırı!

Mardin’in Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bombalı saldırı düzenlendi. Başbakan Binali Yıldırım, Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırıda 1 polisin şehit olduğunu ,2 sivil vatandaşın hayatını kaybettiğini, 30 kişinin de yaralandığını söyledi

Edinilen ilk bilgilere göre, Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bombalı saldırı düzenlendi. Bomba büyük bir gürültü ile patlarken, yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans istendi. Patlamada, emniyet binasının büyük bir bölümü zarar gördü. Başbakan Binali Yıldırım, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi çıkışında konuştu. Yıldırım, Midyat Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan bombalı saldırıda 1 polisin şehit olduğunu ,2 sivil vatandaşın hayatını kaybettiğini, 30 kişinin de yaralandığını söyledi.

Dün İstanbul Vezneciler'de yaşanan terörist saldırısının ardından bu kez Mardin'de yine bombalı araçla saldırı düzenlendi. Midyat'ta Bahçelievler Mahallesi Nusaybin Caddesi'ndeki emniyet müdürlüğüne teröristlerce bomba yüklü araçla saldırıda bulunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler