Emniyet Müdürü Bitirik Koordinasyon Toplantısına katıldı

Emniyet Müdürü Bitirik Koordinasyon Toplantısına katıldı

Ankara’da düzenlenen Koordinasyon Toplantısına Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de video konferans yönetimiyle katıldı.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya başkanlığında düzenlenen Koordinasyon Toplantısı, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanları ile Kars İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve 79 il Emniyet Müdürleri video konferans yöntemiyle katıldı.

Toplantıda, Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, terörle mücadelede alınan önleyici tedbirlere değinerek FETÖ, DAEŞ, PKK ve tüm terör örgütlerine karşı gösterilen mücadelenin titizlikle ve kararlılıkla sürdürüleceğinin altını çizdi. Bu doğrultuda da terör olaylarına mahal vermemek adına alınacak önlemlerden bahsetti.

Aralık ayının başında Erzincan’da tek seferde Cumhuriyet tarihinin en büyük uyuşturucu miktarı olan bin 271 kg eroinin, ardından da Erzurum’da yine tek seferde bin 535 kg eroinin, birkaç gün sonra da iki ayrı operasyonla İstanbul’da 850 kg ardından yine 250 kg eroinin ele geçirildiğinden söz eden Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, tüm illerdeki operasyonlarda görev alan birimlere çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya “Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın merkezden yönettiği, Bursa Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün yoğun takip ve analiz sonuçlarının ardından büyük bir operasyon gerçekleştirildi. “Narkotimsah” adını verdiğimiz bu operasyonda, 203 sokak satıcısı ve muhtelif miktarda uyuşturucu madde yakalandı.” dedi.

İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla, dün başlayan ve üç gün devam edecek olan “Asayiş Suçları ile Mücadele Değerlendirme Toplantısı” hakkında değerlendirmelerde bulunan Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya, 2018 yılında yakaladığımız başarı grafiğini düşürmeden, bu toplantı ile asayiş hizmetlerinde yeni ve daha da başarılı bir dönemin başladığını ifade etti.

Toplantıda, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri ile ilgili çalışmaların devam ettiğinden ve seçim öncesi, esnası ve sonrasında alınacak tedbirlerden bahsedildi.

Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin önemine de değinen Uzunkaya “Polis ve Bekçilerin ortak çalışmaları ile mala karşı işlenen suçlarda ve özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir’de evden hırsızlık oranlarının ciddi şekilde azaldığını görüyoruz.  Polis ve Bekçilerin ortak çalışmaları neticesinde etkili dönüşler alınmıştır.” açıklamalarında bulundu.

Uzunkaya, toplantının sonunda ülkemizde her alanda özveriyle görev yapan personele İl Emniyet Müdürleri şahsında teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

emniyet-muduru-bitirik-koordinasyon-toplantisina-katildi-(4).jpegemniyet-muduru-bitirik-koordinasyon-toplantisina-katildi-(2).jpegemniyet-muduru-bitirik-koordinasyon-toplantisina-katildi-(3).jpegemniyet-muduru-bitirik-koordinasyon-toplantisina-katildi-(1).jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler