Engelli çocuklardan başkan Güder'e videolu moral

Engelli çocuklardan başkan Güder'e videolu moral

MALATYA (AA) - Geçtiğimiz hafta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e,...

MALATYA (AA) - Geçtiğimiz hafta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıkan ve evinde tedavisi devam eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e, engelli çocuklar çektikleri videoyla moral ve destek verdi.

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, 10 gün boyunca evde izolasyonda olacak olan Başkan Güder'e, Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi ve eğitim gören engelli çocuklar, hazırladıkları video ile moral ve destek verdi.

Engelli çocuklar çektikleri kısa videolarla Başkan Güder'e, "Başkanım geçmiş olsun. İnşallah kısa zamanda iyileşirsiniz", "Başkanım çok geçmiş olsun, Hijyene dikkat, maskelerimizi takalım" ve "Başkanım testinizin pozitif çıkması bizleri çok üzdü. Bir an önce iyileşmenizi ve aramıza dönmenizi bekliyoruz. İyileştiğiniz zaman bir gün kahve içmeye bekliyoruz." diyerek geçmiş olsun mesajları gönderdi.

Battalgazi Belediyesi ve Başkan Güder'in resmi sosyal medya hesabından paylaşılan görüntüler, büyük beğeni aldı.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler