Ensar Erdoğdu, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

Ensar Erdoğdu, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti

AK Parti Kars Belediye Başkan Adayı Av. Ensar Erdoğdu, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanlığını ziyaret etti.

Cem DAŞDELEN / KARS MANŞET

Erdoğdu ve beraberinde AK Parti İl Başkanı Adem Çalkın, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Çiftçi ve teşkilatını Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Daşdelen, basın olarak kamu görevi yaptıklarını söyledi.
Yaklaşan yerel seçimlerde de şüphesiz ki adaylarla halkı daha net, daha sağlıklı bir şekilde buluşturacak en önemli mekanizmanın basın olduğunu ifade eden Başkan Daşdelen,  “Bu vesile ile çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum. Kars’ı adım adım ileriye taşıyacak her projeye destek vereceğiz. Biz basın olarak Kars’ın menfaatleri için çalışıyoruz. Önemli olan Kars. Kars için güzel projeler hazırlayan Başkan adayı Av. Ensar Erdoğdu’ya çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Erdoğdu, misafirperverliğinden dolayı Başkan Daşdelen’e teşekkür ederek, “Seçim çalışmalarımıza başladık. Yerel seçim çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnşallah 31 Martta AK Parti, Kars'ta "Gönül Belediyeciliği" ile halkımızın emrinde olacaktır. İlimizin sorunlarını biliyoruz. Bu konuda da çalışmalarımıza başladık. Daha yaşanılabilir, insanların daha huzurlu olduğu, turistlerin caddelerinde dolaştığı bir şehir olacağız” diye konuştu.
Ziyarette, Başkan adayı Erdoğdu ve İl Başkanı Çalkın, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Daşdelen ile seçim sürecini değerlendirdi.
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler