Ercan: “TDP, ne sağ ne de sol partidir, demokratik kitle partisidir”

Ercan: “TDP, ne sağ ne de sol partidir, demokratik kitle partisidir”

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan Kars’a geldi. Ercan, “Partimiz ne sağ ne de sol partidir, bizim partimiz demokratik kitle partisidir. İdeolojimiz insandır.” dedi.

Volkan KARABAĞ

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Kars’a gelen TDP Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan, partisinin il binasını ziyaret etti.

Türkiye Değişim Partisi Kars İl Başkanı Kemal Yücesoy, partisinin Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan’ın bazı temaslarda bulunmak üzere bugün ilimize geldiğini ifade ederek, “Sayın Genel Başkan Yardımcımız Ercan bey, Ardahanlıdır. Bölgenin tüm sorunlarını ve isteklerini iyi biliyor ve bu konuda çözümleri de vardır. Kendisine hoş geldiniz diyorum.”

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkan Yardımcısı Özkan Ercan ise Kars’ta güzel bir karşılaşma ile ağırlandığından duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Türkiye Değişim Partisi, Türkiye’nin 64 ilinde şuanda teşkilatları kurulmuş, iktidar hazırlık merkezleri hazırlanmış ve 9’a yakın iktidar hazırlık merkezimizin açılışı genel başkanımız tarafından yapılmış, halen de açılışlar devam etmektedir. Çok kısa zamanda halkımızın ve vatandaşlarımızın teveccühleri ile partimiz Türkiye’de büyümeye başladı. Her yerde partimize büyük ilgi var. Partimiz ne sağ ne de sol partidir, bizim partimiz demokratik kitle partisidir. İdeolojimiz insan. İnsan olan herkesi partimize bekliyoruz. Bu kapı açık; varlığa, barışa, berekete ve dostluğa bekliyoruz. Bu kapıdan içeriye girenlere asla ‘daha önce hangi partideydiniz, daha önce hangi partiye oy verdiniz, hangi mezheptensiniz, hangi ırktansınız’ sormayacağız. Kapıdan giren herkesin başımızın üstünde yeri var. Yeter ki; ‘bayrak birliği, toprak bütünlüğü’ desin. Vazgeçilmezimiz toprak bütünlüğümüz ve bayrak birliğimizdir. Bu ilkeleri savunan herkesi partimize bekliyoruz. Kemal başkanımı tebrik ediyorum, genel merkezimiz tarafından Kars İl Teşkilatımızı kurmakla görevlendirildi. Kemal başkanımda güzide ilçe başkanlarımızı görevlendirdi. En kısa zamanda Kars il binamızın ve ilçe binalarımızın açılışını yapacağız ardından da Kars İl Kongremizi tamamlayıp buradaki partimizin kurumsal kimliğini tamamlayacağız. Daha sonra da halkımızla, vatandaşlarımızla bütünleşeceğiz. Kars’ımızın sorunlarına, bölgemizin sıkıntılarına hep beraber çözüm yolu bulacağız ve burada çok iyi bir çalışma yapacağımızı umut ediyorum. Buradaki teşkilatımızın sonuna kadar arkasındayız. İl başkanımız ve ilçe başkanlarımız ne zaman isterse onların yanındayız.” dedi.

Kars’ın sorunlarına da değinen Ercan, “Kars’ımızın sorunları, ülkemizin sorunlarıyla aynı. Ülkemizin batısının sorunu ne ise, doğusunun da sorunu o, güneyinin de sorunu o, kuzeyinin de sorunu o. Özellikle Kars hayvancılıkla ilgili Doğu’nun göz bebeği, Kars ve Ardahan, bu bölge hayvancılıkla geçiniyor. Ama bizim bu bölge ile ilgili başka bir düşüncemiz daha var. Burada bir Şehir Hastanesi olmalı. Bu Şehir Hastanesi de uluslararası statü de olmalı. Burada yakındaki komşularımızı düşündüğümüzde Gürcistan’daki sağlık problemlerini, altyapısının olmadığını, işte Azerbaycan’ın ve İran’ın buraya çok yakın olması nedeniyle buraya sağlık turizmi potansiyeli ciddi anlamda artar. Kars’taki soruları da başkanımız tespit etti, ilçe başkanlarımızla birlikte sürekli gündeme getiriyor, onların çözümleriyle de ilgili gerek kamuoyuna gerekse siz basın mensuplarına açıklayacağız. Sorunlarımızı ve çözüm önerilerimizi kamuoyunda yaygın ve etkin tutacağız. Çözüm noktasında Türkiye Değişim Partisi’nin iktidarlığında emekten yana olacağız.” ifadesini kullandı.

ercan-“tdp,-ne-sag-ne-de-sol-partidir,-demokratik-kitle-partisidir”-(2).jpgercan-“tdp,-ne-sag-ne-de-sol-partidir,-demokratik-kitle-partisidir”-(3).jpgercan-“tdp,-ne-sag-ne-de-sol-partidir,-demokratik-kitle-partisidir”-(4).jpgercan-“tdp,-ne-sag-ne-de-sol-partidir,-demokratik-kitle-partisidir”-(5).jpgercan-“tdp,-ne-sag-ne-de-sol-partidir,-demokratik-kitle-partisidir”-(6).jpgercan-“tdp,-ne-sag-ne-de-sol-partidir,-demokratik-kitle-partisidir”-(1).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler