Erdağı ailesinden anlamlı etkinlik

Erdağı ailesinden anlamlı etkinlik

Erdağı Ailesi tarafından başlatılan “1000 Fidan Toprakla Buluşuyor” projesi hayata geçirildi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Akyaka İlçesinin Esenyayla Köyünde 1000 adet fidan dikimi yapıldı. Proje kapsamında Kars Tema Vakfı ve Köy halkı da davet edildi. Bu vesileyle ilk önce Şehit Bahçeli Erdağı Ortaokulu’nun bahçesine daha sonra da köy kabristanlığına fidanlar dikildi.

Projeye öncülük eden ve aile adına konuşan Erol Erdağı; “Doğup büyüdüğümüz toprakları daha yaşanabilir ve daha yeşil bir çevre haline getirmek için başlattığımız bu projede bugün okulumuzun bahçesine ve kabristanlık çevresine 1000 adet fidan dikimini tamamladık. Böylesine güzel bir proje tüm bölgeye örnek bir uygulama olacaktır. Bu projemiz birçok köy için örnek bir çalışma olacaktır. Projemiz inşallah bununla sınırlı kalmayacak her yıl devam edecektir, biz ilk adım olarak fidanlarımızı diktik. Bundan sonra onların bakımını üstlenmek, değerli muhtarımıza ve köylülerimize düşmektedir. İnşallah yıllar sonra daha yeşil bir köyümüz olur. Bu vesileyle ailem adına; Kars Orman Müdürlüğüne, Tema Vakfı Kars İl Temsilcisi Mehmet Ali Kırpık Hocamıza, Genç Temadan katılım sağlayan arkadaşlarımıza, Şehit Bahçeli Erdağı Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerine, Köy Muhtarımız Bedel Özmen’e ve katılım sağlayan köy halkımıza teşekkürlerimizi sunuyorum.” dedi.

kars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(1).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(2).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(3).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(4).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(5).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(7).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(8).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(9).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(10).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(12).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(13).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(14).jpgkars’ta-tema,-koy-halki-ile-birlikte-fidan-dikti!-(15).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler