Erdinç Dolu, 112 Acil Çağrı Merkezi İnşaatında İncelemede Bulundu

Erdinç Dolu, 112 Acil Çağrı Merkezi İnşaatında İncelemede Bulundu

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, yeni yapılacak olan 112 Acil Çağrı Merkezi sahasında incelemelerde bulundu.

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Kars merkezde yapılacak olan 112 Acil Çağrı Merkezi inşaat sahasında incelemelerde bulunarak, teknik personellerden bilgiler aldı.

Genel Sekreter Dolu,  112 Acil Çağrı Merkezinin 12 dönüm arazi üzerinde 4 bin 400 metre kare olarak yapılacağını söyledi.

Genel Sekreter Dolu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Yapımına bu yıl başladığımız 112 Acil Çağrı Merkezi, 12 dönüm arazi üzerinde 4 bin 400 metre kare olarak tasarlandı. Bina kampüsü oldukça büyük ve geniş olacak. 112 Acil Çağrı Merkezi Binası aynı zamanda İl Afet Müdürlüğünü de içerisinde barındıracak şekilde planlandı. Şuan temel kazı çalışmalarını yerinde görerek incelemeler yaptık ve teknik personellerden bilgiler alık. 112 Acil Çağrı Merkezi inşaatının bu yıl içerisinde bitirilesi planlanmakla beraber, kontrollüğünü ise İl Özel İdaremize bağlı Plan ve Proje Müdürlüğü teknik personellerince yapılacaktır.”

Genel Sekreter Erdinç Dolu’nun 112 Çağrı Merkezi temel kazı çalışmalarını incelemesine Plan Proje Müdürü Ersin Arslan’da eşlik edip, bilgiler aktardı.

erdinc-dolu,-112-acil-cagri-merkezi-insaatinda-incelemede-bulundu-(1).jpgerdinc-dolu,-112-acil-cagri-merkezi-insaatinda-incelemede-bulundu-(2).jpgerdinc-dolu,-112-acil-cagri-merkezi-insaatinda-incelemede-bulundu-(3).jpgerdinc-dolu,-112-acil-cagri-merkezi-insaatinda-incelemede-bulundu-(4).jpgerdinc-dolu,-112-acil-cagri-merkezi-insaatinda-incelemede-bulundu-(6).jpgerdinc-dolu,-112-acil-cagri-merkezi-insaatinda-incelemede-bulundu-(9).jpgerdinc-dolu,-112-acil-cagri-merkezi-insaatinda-incelemede-bulundu-(16)-001.jpgerdinc-dolu,-112-acil-cagri-merkezi-insaatinda-incelemede-bulundu-(18)-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler