Erdinç Dolu, Gölet'te İnceleme Yaptı!

Erdinç Dolu, Gölet'te İnceleme Yaptı!

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, yapımı tamamlanan Selim Çıplaklı köyüne ait olan Hayvan İçme Suyu Göletini (HİS) yerinde görerek inceleme yaptı.

Teknik personellerden gölet hakkında bilgiler alan Genel Sekreter Erdinç Dolu; gölet havzasını yerinde görüp inceleyerek şunları ifade etti:

“İl Özel İdaremizce bu yıl ihalesi yapılan 3. göletlerimizden olan, Selim ilçemize bağlı Çıplaklı köyüne ait hayvan içme suyu gölet inşaatı, 2016 yılı iş sezonu içerisinde yapımı tamamlandı. HİS göletinin havzası tamamıyla yağmur ve kar ve sularından beslenerek dolumu sağlanacak. Gölet coğrafi konumuna göre kaynak sulardan da istifade edebilecek. Göletin hemen alt tarafında yapılan sıvat sayesinde hayvanların su içmeleri sağlanmış olacak. Sıvatın hemen üst tarafındaki vanalar sayesinde su tasarrufu sağlanarak, boşa akan su israfının da önüne geçilmiş olacak.”

Genel Sekreter Erdinç Dolu’nun incelemelerine Su ve Kanal Müdürü Bülent Ebiri ve Jeoloji Müh. Ensar Yılmaz da eşlik ettiler.

erdinc-dolu,-golette-inceleme-yapti!-(1).jpgerdinc-dolu,-golette-inceleme-yapti!-(2).jpgerdinc-dolu,-golette-inceleme-yapti!-(3).jpgerdinc-dolu,-golette-inceleme-yapti!-(4).jpgerdinc-dolu,-golette-inceleme-yapti!-(5).jpgerdinc-dolu,-golette-inceleme-yapti!-(6).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler