Erdinç Dolu İçin Ved(f)a Yemeği

Erdinç Dolu İçin Ved(f)a Yemeği

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Selim Kaymakamı Erdinç Dolu için veda değil vefa yemeği düzenlediklerini belirterek, “Diyorum ki bu vefa yemeğinde bilesiniz ki Selim ilçesi her zaman sizi hemşehrisi olarak kabul ediyor.” dedi.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Selim Kaymakamı Erdinç Dolu için düzenlenen veda yemeğinde Muhtarlar adına bir konuşma yapan Akpınar Köyü Muhtarı Ercan Çınar, “Kaymakamız Erdinç Dolu’nun yapmış olduğu hizmetleri anlatmakla bitmez. Çok büyük hizmetleri bulundu, köylerimize Taziye Evleri olsun, altyapılarımız olsun, parke taşlarımız olsun özellikle yol ve menfez alanlarımız gibi birçok sorunlarımız çözüldü. Ondan dolayı sayın Kaymakamımıza çok çok teşekkür ediyor, yeni görevinde ise başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Aydın ise, bazı insanların duygularını ifade etmesinin zor olduğunu belirterek, “Kelimelerin kifayetsiz olduğu anlardan birini yaşıyoruz. Dile kolay 4,5 yıldır birlikte görev yaptığımız sayın Kaymakamımızın bugün veda yemeğini hep birlikte veriyoruz. Sayın Kaymakamımız 4,5 yıla çok şeyler sığdırdı ve gerçekten Kaymakam beyi anlatmaya çalışırsak üç şey ile özetleyebiliriz. Disiplin, çalışkanlık ve projeci kimliği ile ilçemizde büyük projelere imza attı. Selim olarak çok şanslı bir ilçeyiz ki, böyle bir Kaymakam ile 4,5 yılımızı geçirdik ve Selim’e çok şeyler kazandırdı. Veda yemeği olduğu için insan biraz duygulanıyor ama bu bir veda değil, hoş bir seda bıraktı Selim ilçesine. Ben kendisine bir Selimli olarak, İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak teşekkür ediyor, yeni görev yerinde de başarılar diliyorum.” ifadesini kullandı.

Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun da, düzenlenen yemeğe veda değil de vefa diyerek, “Bugün vefa yemeğindeyiz. Çünkü vedalar bu işi bitiriyor ve o kişi ile tüm bağını kesmiş olursun. Ama biz Kaymakamımıza sizin gibi güzide insanlarla beraber bir vefa yemeğinde bir araya gelmişiz ve o yüzden herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.” dedi.

Kaymakam Erdinç Dolu ile dolu dolu 4,5 yıl beraber çalışarak çok şeyine şahit olduğunu dile getiren Başkan Altun, “Kısaca söylemek gerekirse, soy ismi ile münhasır ilçemizde 4,5 yılını dolu dolu geçirdi. Erdinç Dolu, ilçemizde gerçekten eğitim adına, kültür adına, hizmet adına ve en önemlisi insanlık adına, memlekete, vatana nasıl sahip olunur adına ilçemize güzel şeyler kattı, bizlere de güzel şeyler öğretti. Onun için ilçem adına hepinizin huzurunda kendisine teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

İdarecilik ve yöneticiliğin gerçekten zor bir zanaat olduğunu söyleyen Başkan Coşkun, “Ama özellikle günümüz Türkiye’sinde Erdinç Dolu gibi Kaymakamlarımızın da sayısının çoğalmasını gerçekten yüce rabbimizden niyaz ediyoruz. Gecesini gündüzüne katarak ‘Selim için ne yapabilirim?’ hesabıyla beraber gittiğimiz birçok yerde ben Kaymakam bey biraz dinlenelim desem bile gelmişken şuraya da gidelim der ve bir saniyesini ilçesi için boş geçirmeyen adamdır. Ben kendisiyle hem önceki dönemde hem de bu dönemde çalıştım. Çalışmaktan gurur duydum. Hem dostluğuyla, hem kişiliğiyle ve resmi tavrı altındaki o insancıl tavrıyla ne kadar güzel bir yönetici olduğuna, idareci olduğuna ben şahit oldum. Diyorum ki bu vefa yemeğinde bilesiniz ki Selim ilçesi her zaman sizi hemşehrisi olarak kabul ediyor. Biz sizi Selim’den göndermiyoruz, sadece bir başka yerde görev yapmaya gidiyorsunuz ama bundan sonraki hayatınızda nerede olursanız olun ama Erdinç Dolu’yu biz Selimli diye hatırlayacağız. Yeni görev yerinizde başarılar diliyor, Allah yar ve yardımcısınız olsun.” ifadesini kullandı.

erdinc-dolu-icin-ved(f)a-yemegi-(2).jpgerdinc-dolu-icin-ved(f)a-yemegi-(1).jpgerdinc-dolu-icin-ved(f)a-yemegi-(3).jpgerdinc-dolu-icin-ved(f)a-yemegi-(4).jpgerdinc-dolu-icin-ved(f)a-yemegi-(5).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler