Erdinç Dolu, Kağızman Köy Yollarında Asfalt Öncesi İncelemelerde Bulundu

Erdinç Dolu, Kağızman Köy Yollarında Asfalt Öncesi İncelemelerde Bulundu

Kars Vali Yardımcısı, İl Özel İdare Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Kağızman Kaymakamı Ercan Öter ile Kağızman köy yollarında incelemelerde bulundu.

Kağızman Karakuş-Akören grup köy yolu, Yenice, Esenkır köy yolu, Çayarası köy yolu, Günindi köy yolu, Kozlu, Çeperli köy yolu ve Ağdam köy yollarında incelemelerde bulunan Genel Sekreter Dolu, Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz’den bilgiler aldı.

Alt yapıları gerçekleşen ve asfalta hazır hale gelen köy yolları hakkında bilgiler veren Genel Sekreter Erdinç Dolu şunları ifade etti: “2017 yılı içerisinde yapılacak olan 235 kilometre Bitümlü Sıcak Karışım (BSK) asfalt yapım işi kapsamında Kağızman köy yollarında incelemelerde bulunduk. Yol iyileştirme çalışmalarını yerinde gördük. Sıcak asfalta uygunluğu ise teknik personellerimizce gözden geçirildi. Asfalt öncesi köy yollarının BSK’ya hazır hale getirilmesi için de makineli bakım ve onarım çalışmalarını da yerinde izledik. BSK öncesi zeminin sağlamlığı çok iyi olmalıdır. Sıcak asfalt çalışmasına başladığımız köy yollarımızı yılsonuna kadar tamamlamayı düşünüyoruz.”

Genel Sekreter Erdinç Dolu’nun Kağızman köy yolu incelemelerine Kağızman İlçe  Kaymakamı Ercan Öter, Kağızman İlçe Özel İdare Müdürü Hüseyin Yıldız ve Yol Ulaşım Müdürü Osman Cengiz eşlik etti.

erdinc-dolu,-kagizman-koy-yollarinda-asfalt-oncesi-incelemelerde-bulundu-(1).jpgerdinc-dolu,-kagizman-koy-yollarinda-asfalt-oncesi-incelemelerde-bulundu-(2).jpgerdinc-dolu,-kagizman-koy-yollarinda-asfalt-oncesi-incelemelerde-bulundu-(3).jpgerdinc-dolu,-kagizman-koy-yollarinda-asfalt-oncesi-incelemelerde-bulundu-(4).jpgerdinc-dolu,-kagizman-koy-yollarinda-asfalt-oncesi-incelemelerde-bulundu-(5).jpgerdinc-dolu,-kagizman-koy-yollarinda-asfalt-oncesi-incelemelerde-bulundu-(6).jpgerdinc-dolu,-kagizman-koy-yollarinda-asfalt-oncesi-incelemelerde-bulundu-(7).jpg
 

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler