Erdinç Dolu Sarıkamış Köylerinde İncelemelerde Bulundu

Erdinç Dolu Sarıkamış Köylerinde İncelemelerde Bulundu

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, Kars'ın Sarıkamış İlçesine bağlı Handere, Çamyazı ve İnkaya köylerinde çeşitli incelemelerde bulundu.

Köy yolu ve köy içi kilitli parke taşı çalışmaları hakkında köy muhtarlarından bilgiler alan Genel Sekreter Erdinç Dolu, yarım kalan işlerin bu yıl devam edeceğini söyledi.

Köy sakinleri ile köyleri hakkında sohbet eden Genel Sekreter Dolu, uzun kış mevsiminden dolayı noksanlıkların bu yıl içerisinde giderileceğini vurguladı. Köy muhtarları ile bir süre konuşan Genel Sekreter Dolu, 'kaldığımız yerden çalışmalarımız devam edecektir' diyerek, köy sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Genel Sekreter Erdinç Dolu’nun köy gezilerine Yol Ulaşım Müdürü Osman Cengiz ve Plan Proje Müdürü Ersin Arslan da eşlik etti.

erdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(1).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(2).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(3).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(4).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(5).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(6).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(7).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(8).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(9).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(10).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(11).jpgerdinc-dolu-sarikamis-koylerinde-incelemelerde-bulundu-(12).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler