Erdoğan Yıldırım Güven Tazeledi!

Erdoğan Yıldırım Güven Tazeledi!

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonunun 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonunun 6. Olağan Genel Kurulu Ankara Ticaret Odası Meclis Salonu’nda yapıldı.

Toplantıdan önce misafirlere kete, kaşar ve çeçil peyniri ikram edildi. Daha sonra Meclis Salonuna geçilerek, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile Genel Kurul başladı.

Yapılan Genel Kurul Toplantısında Başkanlık seçimi de yapıldı. Yapılan seçimde Erdoğan Yıldırım güven tazeleyerek yeniden Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı görevine getirildi.

Düzenlenen Genel Kurulda Başkan Erdoğan Yıldırım tarafından AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Beyribey’e desteklerinden dolayı plaket hediye etti. Milletvekili Beyribey ise Başkan Yıldırım’a görevinde başarılar dileyerek plaket hediyesi için teşekkür etti.

Divan Heyeti Başkanlığına Kazım Akbulak, Divan Üyeliklerine Muhammed Ocakoğlu ve Özcan Beşkaya seçildikten sonra Genel Kurulumuzun açılış konuşmasını yapmak üzere Genel Başkan Erdoğan Yıldırım kürsüye davet edildi. Genel Başkan Yıldırım tüm misafirlere hoş geldiniz diyerek konuşmasına başladı. Genel Başkan Yıldırım, 2005 yılında kurulan Federasyonun kurucularına teşekkür etti ve 2008 yılı itibari ile görevi devir aldıklarını Federasyonun kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

Federasyonun faaliyetlerini ve bundan sonra da gerçekleştirmek istedikleri projelere değinen Genel Başkan Yıldırım, "Bölgemiz için neler yapılabiliri ortaya koyup hem Avrupa Birliği hem Kalkınma Ajansları hem üniversiteler hem Valiliklerimiz, Belediyelerimiz bunların hepsiyle beraber oturup neler yapılabilir noktasını çözüme kavuşturup bir an önce harekete geçmemiz gerekmektedir. Her fırsatta dile getirdiğim gibi “Birlik beraberlikte rahmet ayrılıkta azap vardır” Biz bir olursak diri olursak önümüzde kimse duramaz. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. 6. Olağan Genel Kurul Toplantımızın güzel geçmesini temenni ediyor, bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize şahsım, dernek başkanlarım ve yönetim kurulumuz adına sevgi ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Genel Kurul Toplantısı, Ak Parti Kars Milletvekili Dr. Selahattin Beyribey Ak Parti Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay, Ak Parti Ankara Milletvekilleri Nevzat Ceylan, Murat Alparslan, Danıştay 2.Daire eski Başkanı Kamuran Erbuğa, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kars eski Milletvekili Hasan Yıldırım, Kamu Hastaneleri Kurumu Atama Daire Başkanı Ertan Yılmaz, Emniyet Müdürlüğü Emniyet Teftiş Kurulu Başkanı Taner Çakar, SGK Ankara İl Müdürü Tuncay Cevheroğlu, Selim Belediye Başkanı Çoşkun Altun, Akyaka Belediye Başkanı Muhammed Toptaş, Dağpınar Belediye Başkanı Ömer Vargün, Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Faik Ece, Sincan Emniyet Müdür. Yrd. Erhan Ergül, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu danışmanı Fatih Topaktaş, UHD Bakanı Ahmet Arslan danışmanı Mehmet Özbey, Kırıkkale Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Aytekin Geleri, Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Bolu dernekler Federasyonu Genel Başkanı Yakup Evirgen, Başkent Ankara Meclis Üyesi Senem Arıkan, Büyük Birlik Partisi İl Başkan Yrd. Hamdi Yılmaz,Sabah Gazetesi Ankara Koordinatörü Osman Altınışık, Serhat Birikim Medya Grubu Ankara temsilcisi Seyfettin Düzçay,Ankara Kahveciler Odası Başkanı İsa Güven, Ankara Pazarcılar Odası Başkanı Gökhan Aymergen, Ak Parti Kars İl eski Başkanı Remzi Kars Ardahan Iğdırlı bürokratlarımız, iş adamlarımız ve Kars Ardahan Iğdırlı hemşehrilerimizin katılımlarıyla çok yoğun geçti.

erdogan-yildirim-guven-tazeledi!-(1).jpgerdogan-yildirim-guven-tazeledi!-(2).jpgerdogan-yildirim-guven-tazeledi!-(3).jpgerdogan-yildirim-guven-tazeledi!-(4).jpgerdogan-yildirim-guven-tazeledi!-(5).jpgerdogan-yildirim-guven-tazeledi!-(6).jpgerdogan-yildirim-guven-tazeledi!-(7).jpgerdogan-yildirim-guven-tazeledi!-(8).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler