Erdoğan Yıldırım Kağızman’da!

Erdoğan Yıldırım Kağızman’da!

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İşadamı Erdoğan Yıldırım, AK Parti'den milletvekili aday adaylığı başvurusunun ardından Kağızman'a geçerek ilçe halkıyla bir araya geldi.

Erdoğan Yıldırım Kağızman’da!

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı İşadamı Erdoğan Yıldırım, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusunun ardından Kağızman’a geçerek ilçe halkıyla bir araya geldi.

Kağızman’da ilgiyle karşılanan Erdoğan, beraberindeki heyet ile birlikte Ak Parti Kağızman ilçe Başkanlığını da ziyaret etti. Yıldırım'ı Ak Parti Kağızman ilçe Başkanlığında, İlçe Başkanı Erdoğan Demirden, Kars İl genel meclis üyesi Mehmet Demir, parti teşkilatı ve çok sayıda vatandaş karşıladı.

Ak Parti Kağızman ilçe Başkanı Erdoğan Demirden, Ak Parti Kars Milletvekili aday adayı Erdoğan Yıldırım’ın partilerinden aday adayı olmasını kendileri için sevindirici bir haber olduğunu belirterek başarılar diledi.

Erdoğan Yıldırım’da burada yaptığı konuşmada 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerin ilçe halkına ve ilimize hayırlar getirmesi dileklerinde bulundu.

Kağızman’ın ilkim şartları itibariyle önemli ilçelerinden biri olduğunu da belirten Yıldırım: "Ben başkan ve yönetimimize çok teşekkür ederim. Kağızman ilçemiz Karsımızın en gözde ilçeler arasında bunun yanında meyvecilik, arıcılık, tarım gelirleriyle geçimini sağlıyor. Önceki milletvekillerimiz Kağızman’ımız için gerekli hizmetleri yapmışlar ve onlara teşekkür ediyoruz. İnşallah bizlerde geldiğimizde Kağızmanımızı, gelmesi gereken en güzel yerlere gelmesini sağlayacağız. Ayrıca Kağızman’ı tarım ve hayvancılığın yanı sıra et ve süt ürünlerinin de ilçeye ve Kars’a daha etkin maddi katkı sağlaması için çalışmalar yapacağız. Kültür turizmi ve tarih turizmi ile birlikte doğa turizmi de ilçemiz için önemli değerlerden biri olmalıdır. Bu varlıklarımızı ve özelliklerimizi dünyaya anlatmamamız ve tanıtmamız gerek. Kars’ta olduğu gibi ilçemizde de hareketlilik var. Bu anlamda herkesin üzerine çok ciddi işler düşüyor. Burada bakın kalkınma ajansımız var. Burada Özel İdare var, valilik ve Kaymakamlıklarımız çok önemli. Ama en önemlisi hakikaten Allah Kağızman'a her şeyi vermiş. ” diye konuştu..

Yapılan konuşmaların ardından Erdoğan Yıldırım, daha sonra partililerle bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Daha sonra Kağızman'ı gezen Erdoğan Yıldırım’a çok sayıda vatandaşta eşlik ederek yalnız bırakmadı. 

Önceki ve Sonraki Haberler