Erdoğan Yıldırım: Önceliğimiz Hizmet

Erdoğan Yıldırım: Önceliğimiz Hizmet

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Yıldırım, Kars'ın 2023'de daha gelişmiş ve sorunlarını halletmiş bir kent olarak taşınacağı sözünü veriyor.

Erdoğan Yıldırım: Önceliğimiz Hizmet

AK Parti Kars Milletvekili Aday Adayı Erdoğan Yıldırım, seçim süreci çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği ilçe teşkilatlarında asl olanın hizmet olduğunu ve bu hizmeti de ülkemiz ve Kars için layıkıyla yerine getirmek için milletvekilliğine talip olduğu söyleyerek, Kars’ın 2023’de daha gelişmiş ve sorunlarını halletmiş bir kent olarak taşınacağı sözünü veriyor.  

Ziyaret ettiği ilçe ve köylerle yoğun bir ilgiyle karşılanan genç işadamı Yıldırım, AK Parti önemli mesajlar veriyor. Vatandaşlarla da sohbet eden, sorunlarını dinleyen ve çözümün kendisi ve ekibi olduğunu söyleyen Yıldırım, asl olanın hizmet olduğunu ve bunun da öncelikli Kars’ta ve ülkemiz genelinde alınacak kararlarla harekete geçirilebileceğini belirtti. AK Parti iktidarı döneminde ülkemizin geldiği refah seviyesinin rahatlıkla görülebildiğine dikkat çeken Yıldırım, sağlık, ulaşım, enerji, tarım, inanç gibi ana temel başlıkların çoğaltılabileceğini ve tüm bunların ancak güçlü kadrolarla 2023’e taşınabileceğini vurguladı. Genç ve dinamik beyinlerle gidilecek 2023 hedefinin ardından 2071’e ülkemizi taşıyacak olan yeni genç beyinlere bu imkanların sunulacağının da unutulmamasını isteyen Yıldırım, projeleri ve ekibiyle birlikte Kars’ı da 2023’e modern, gelişmiş, sorunsuz bir kent olarak taşıyacaklarının sözünü verdi. Bunun için de tüm teşkilatlardan ve vatandaşlardan destek isteyen Yıldırım, AK Parti ailesinin birlik, beraberlik ve kardeşlik ilkesiyle yola devam edileceğini sözlerine ekledi.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler