Erdoğan Yıldırım Yatırımcılar İle Gazetecileri Buluşturdu

Erdoğan Yıldırım Yatırımcılar İle Gazetecileri Buluşturdu

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, Cazibe Merkezi projesi kapsamında yatırım yapmak isteyen yatırımcıları Kars’ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini bir araya getirdi.

Volkan KARABAĞ / KARS MANŞET

Kars Kale Otel’de düzenlenen programa Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, 24. Dönem Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın Danışmanı Mehmet Özbey, Ankara SGK İl Müdürü Karslı hemşerimiz Tuncay Cevheroğlu, Selim Belediye Başkanı Coşkun Altun, Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ercüment Daşdelen, Kars Gazeteciler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Yargıç Harmankaya, çok sayıda yatırımcılar ile Kars’ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri katıldı.

24. Dönem Kars Milletvekili Prof. Dr. Yunus Kılıç, Başbakan Binali Yıldırım’ın Kars Mitingini değerlendirerek, 16 Nisan Cumhurbaşkanı Hükümet Sistemi ve Referandum için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Prof. Dr. Kılıç Kars’ta miting kültürünün biraz geç kazanılan bir kültür olduğuna değinerek, “Teşkilat Kars’ta çok ciddi bir çalışma yapmış. Bugünkü mitingde de bu anlaşıldı. Bugünkü bütün bilgileri biriktirdiğimiz zaman gözden geçirdiğimiz zaman en görkemli güzel hatta böyle canlı ve gelenler niye geldiğini bilen, aslında bir şekilde kararlı olan insanlardı. Biliyorsunuz miting meydanına gelen insanlar çok karşı insanlar değillerdir. Dönüşlere ve taleplere karşı değillerdir. Bunun içerisinde izlemeye gelenler olabilir, anlamaya gelenler olabilir ama mitinge gelenler daha çok daha önceki süreçlerde sizin ne istediğinizi onu size vermeyi taahhüt etmek üzere gelen insanlardır.” dedi.

Prof. Dr. Kılıç tüm partilerden 16 Nisan’da Evet’e destek geleceğini belirterek, “Bu süreçte bizimle beraber aynı katkıyı veren MHP var. bunun dışında da özellikle Kars bu dönem HDP’den, HDP’ye oy vermiş seçmenlerimizden çok ciddi bir şekilde Evet’e katkı yapacaklarını ben hem görüyorum, hem inanıyorum, o günde bunu tekrar göreceğiz. CHP’nin ise bize destek olacağının 2 sebebi var. 1- süreci çok iyi analiz eden insanlar olumlu destek veriyor. 2- Sayın Bakan’ı da buradan o gün Selahattin Bey’le daha mutlu göndermek istiyor.” diye konuştu.

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım ise Kars’ın geleceği ile ilgili herkesin ortak temennisi, herkesin düşüncesinin Kars olduğunu dile getirerek, “Kars’ın, Ardahan’ın, Iğdır’ın, Ağrı’nın bölgenin şuan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığını yapan Ahmet Arslan var. Bizim bir Bakanımızın olması bizim Ankara’da duruşumuzu ve yürüyüşümüzü bile değiştiriyor. Böyle bir icra bakanlığın olası, Ahmet beyin de orada olması bize bir güç katıyor.” dedi.

Ortak paydanın Kars ve Türkiye olduğunu dile getiren Başkan Yıldırım, Kars’ta güçlü bir Evet çıkacağını düşündüğünü söyleyerek, “Kafalardaki o kararsızlıklar yavaş yavaş iyice netleşmiş bir vaziyette aslında ama biraz da seçim atmosferi olmadığı için insanlar birazcık bekliyorlar. Ben olumlu bir sonuç çıkacağına inanıyorum Allah’ın izniyle.” ifadesini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım başkanlığında Kars’a yatırım yapmak isteyen yatırımcılar ile Kars’ta görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileri Cazibe Merkezi projesi kapsamında Kars’a neler yapılması gerekiyor, Kars’a hangi alanda yatırımlar yapılması gerekiyor, Kars’ın ihtiyacı nedir gibi konular ele alınarak tartışıldı.

erdogan-yildirim-yatirimcilar-ile-gazetecileri-bulusturdu-(1).jpgerdogan-yildirim-yatirimcilar-ile-gazetecileri-bulusturdu-(2).jpgerdogan-yildirim-yatirimcilar-ile-gazetecileri-bulusturdu-(3).jpgerdogan-yildirim-yatirimcilar-ile-gazetecileri-bulusturdu-(4).jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler