Erdoğan Yıldırım’dan Taziye ve Kınama!

Erdoğan Yıldırım’dan Taziye ve Kınama!

Kars-Ardahan-Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’dan taziye ve kınama mesajı.

Volkan KARABAĞ / karsmanset.com

Başkan Yıldırım, Iğdır’ın Karakoyunlu İlçesi’nde PKK’lı teröristlerce çıkan çatışma sonucunda yaralanarak şehit olan Karslı Polis Memuru Olgun Kurbanoğlu için yazılı olarak bir taziye mesajı yayınladı.

Başkan Erdoğan mesajında, “Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan bu tür saldırılar asla amacına ulaşamayacaktır. Terör ve şiddet, vicdanlarda ve hukukta her zaman insanlık suçu olarak kabul edilmiş ve böyle olacaktır.Terörün dini, dili ve ırkı olmadığını bir kez daha gördük ve yaşadık.

Hemşerilerimiz müsterih olsun, geçmişi kahramanlıkla dolu ülkemiz bu hain saldırılarla yıkılmayacak kadar güçlüdür. Bize düşen millet olarak birlik ve beraberliğimiz ile kardeşliğimize kast eden bu olaylar karşısında dua etmek ve güçlü durmaktır. Yeni ve güçlü Türkiye, bu memleketin evlatlarının omzunda yükselecektir. Buna gücümüz var ve inancımız tam. Vatan müdafaasında ve kamu güvenliğinde gece gündüz demeden çalışan tüm görevlilerin Allah yardımcısı olsun.

Iğdır’ın Karakoyunlu ilçesinde PKK’lılar tarafından tuzağa düşürülerek şehit edilen Karslı hemşerimiz Olgun Kurbanoğlu’a Allah'tan rahmet, ailesine, Karsımıza, milletimize ve polis teşkilatımıza başsağlığı diliyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler