Erdoğan Yıldırım'ın 23 Nisan Mesajı

Erdoğan Yıldırım'ın 23 Nisan Mesajı

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’IN “23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI” MESAJI

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 97’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutluyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde başlatılan kurtuluş mücadelesinde kazanılan zafer ve “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesiyle 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kurulmasının yanı sıra bu özel günün milletimizin bağımsız ve egemenliğini koruyacak olan çocuklarımıza armağan edilmesi ayrı bir önem taşımaktadır.

Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın ülkemizin geleceğinde ne denli büyük rol üstlendiklerini görmemiz açısından da çok anlamlıdır. Çocuklarımızı gelenek ve göreneklerimizi, kültürümüzü öğreterek aynı zamanda hızla gelişen dünyaya uyum sağlayabilecek donanımlı, güçlü, bilgili yetiştirmeyi başarırsak, onlar da dünya barışı için mücadele edecek ülkemizin de dünya ülkeleri arasında daima güçlü kalmasını sağlamaya devam edeceklerdir.

Sevgili çocuklar, sizler ülkemizin en önemli zenginliğisiniz. Sizler geleceğimizsiniz. Siz çocuklarımıza armağan edilen bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi, minnetle anıyor, dünya üzerindeki tüm çocukların şiddete maruz kalmadan, açlık, sefalet çekmeden barış ve mutluluk içinde yaşamasını tüm kalbimle diliyor, sizleri sevgiyle kucaklıyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler