Erdoğan Yıldırım'ın 30 Ağustos Mesajı

Erdoğan Yıldırım'ın 30 Ağustos Mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu genel Başkanı Erdoğan Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yıldırım'ın yayınladığı mesaj şöyle:

"Tarihimiz her biri altın harflerle yazılmış zaferle doludur. 30 Ağustos Zaferi de tarihimizin parlak sayfalarında yer alan önemli bir dönüm noktasıdır.

Türk Ulusunun, Anadolu’da ebediyen özgürce yaşamak için, varlık yokluk demeden tek bir millet, tek bir yürek ve tek bir bayrak altında toplanma gayreti ile işgalci güçlere karşı mücadele ettiği Kurtuluş Savaşı sonrası kazanılan 30 Ağustos Zaferi ve sonrasında kurulan Türkiye Cumhuriyeti şüphesiz ki Türk Milletinin en büyük eseridir.

Tarihte bir benzeri daha olmayan azmin, cesaretin en güzel örneğinin sergilendiği bağımsızlık ve var oluş mücadelesinde, Türk Milleti esarete karşı boyun eğmemiş, sonuna kadar direnmiş ve vatanı için canını feda etmeyi göze almıştır.

Türkiye Cumhuriyeti kurulduğu andan itibaren bu güne kadar geçen sürede azim ve kararlılığını göstermiş, geçmişte olduğu gibi bugün de yurdumuzun birlik ve beraberliğini bozmak isteyen iç ve dış tehditlere boyun eğmemiştir. Aramıza nifak sokmak, bizi birbirimize düşürmek isteyen, içeriden ve dışarıdan gelen hain saldırılara karşı, birlik ve beraberliğimizi, dayanışmamızı, kardeşliğimizi sürdürerek, birbirimize tek bir yürekle kenetlenerek milletçe vatanımızı koruduk bundan sonrada korumaya devam edeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti her geçen gün daha da gelişerek, her alanda istikrarlı yükselişini devam ettirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıldönümünde Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde, bu topraklar için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi saygı ve rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, Milletimizin ve Türk silahlı Kuvvetleri’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı saygı ve sevgilerimle kutluyorum."

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler