Erdoğan Yıldırım’ın Çanakkale Zaferi Mesajı

Erdoğan Yıldırım’ın Çanakkale Zaferi Mesajı

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’IN “ÇANAKKALE ZAFERİ” MESAJI

Çanakkale Zaferi, bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinde azim, cesaret ve vatan sevdasıyla dolu yüreklerin kenetlenerek tek bir yürek olduklarında, imkânsızlıkların nasıl başarıldığını gösteren tarihe sığmayacak kadar büyük bir zaferdir.

Kahraman Mehmetçiklerimiz, vatanı işgal eden kendilerinden daha üstün donanıma sahip orduları adeta devleşerek hem denizde hem karada canları pahasına bertaraf etmiş ve bu zaferi kazanarak vatan için, bayrak için, millet için yılmadan, ümitsizliğe kapılmadan savaşmak gerektiğini tüm dünyaya göstermiştir. On binlerce vatan evladının şehit olduğu Çanakkale, yok edilmeye çalışılan bir milletin yeniden var olmasının en güzel örneği, şanlı tarihimizin en önemli zaferlerinden biridir. Çanakkale abidesi, kazanılan zaferin getirdiği gurur ve onurla birlikte kaybedilenler canların yaşattığı acının ve hüznün de abidesidir.

Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümünde bugün bu topraklarda hür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan vatanı için canını feda eden, millet oluşumuzun, birlik ve beraberliğimizin ölümsüz kahramanları olan, vatanımızı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler