Erdoğan Yıldırım'ın Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı Mesajı

Erdoğan Yıldırım'ın Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramı Mesajı

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM KADİR GECESİ VE RAMAZAN BAYRAMI NEDENİYLE MESAJ YAYINLADI. YILDIRIM'IN MESAJI ŞÖYLE:

KARS ARDAHAN IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’IN KADİR GECESİ MESAJI

Bereket ve mağfireti bol olan on bir ayın sultanı Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken, bu gece, Kur'an-ı Kerim'in inmeye başladığı, af ve mağfiret kapılarının ardına kadar açıldığı, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz.

Ramazan ayı sevgi ve kardeşliğin pekiştiği bir aydır. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla, manevi doyuma ulaşarak geçirdiğimiz Ramazan ayı, kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi olan Kadir Gecesi’nin faziletiyle zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV), bu gecenin önemi ile ilgili şöyle buyurmaktadır: “Her kim Kadir Gecesi’ni imanlı ve bilinçli şekilde ihya ederse geçmiş ve gelecek günahları bağışlanmış olur.” Bizler de sunulan bu fırsatı iyi değerlendirmeli bu mübarek gecenin rahmet ve bereketinden yararlanmalı, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in mesajları ile hayatımıza yön vermeli, saygının ve hoşgörünün hayatımızdaki birleştirici yönünü daha fazla öne çıkarmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam Âlemine ve ülkemize barış, huzur ve kardeşlik getirmesi temennisiyle Kadir Gece’nizi kutluyor, Kadir Gecesi’nin feyiz ve bereketinden nasiplenmeyi, dua ve ibadetlerimizin kabul olmasını, Ramazan Bayramı’na sağlık, huzur ve mutlulukla erişebilmeyi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

KARS- ARDAHAN- IĞDIR DERNEKLER FEDERASYONU GENEL BAŞKANI ERDOĞAN YILDIRIM’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bizleri birbirimize yaklaştıran, yardımlaşma, dayanışma, paylaşma duygularımızı arttıran, kardeşlik, dostluk ve sevgi bağlarımızı güçlendiren, dargınlıkların unutulduğu, küskünlüklerin son bulduğu Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluk ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayramlar, milli ve manevi değerlerimizin daha yoğun yaşandığı, örf ve adetlerin yaşatıldığı, bireysel mutluluk duygusunun ötesinde, ortak sevinçlerin hatırlandığı, toplumsal bağların güçlendiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının doruğa ulaştığı, bizlere umut kaynağı olan çok özel ve önemli günlerdir.

Bayramlar, maddi değerlerin fazlaca arttığı manevi değerlerin azaldığı günümüz dünyasında insan olmanın önemini bizlere hatırlatmak ve insan olarak birbirimizin değerini anlamak için fırsatlar sunmaktadır. Bayramlarda yaşadığımız bu güzel duyguların sadece bugünlerle sınırlı kalmaması için özen göstermeliyiz. Birbirimize saygı, sevgi çerçevesi içerisinde yaklaşırsak, birlik ve beraberlikle sorunlarımız paylaşıldıkça azalacak ve mutluluklarımız da paylaştıkça artacaktır.

Bu duygularla tüm hemşerilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, Bayramın tüm İslam Âlemine, ülkemize ve barışa her günkünden daha çok ihtiyacı olan bütün insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Kaynak:Haber Kaynağı

Önceki ve Sonraki Haberler